Su 53 % nuolaida siūloma labai neįprasta „Pokemon Go“ apyrankė, kuri paskatins kuo greičiau dumti į lauką - elektroninis žaislas, kokių dažnai nebūna („Fairy“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

Tai - „Fairy“ apyrankė, skirta žaisti „Pokemon Go“. Apyrankės centre užsidega žalias signalas, kai šalia yra pokemonas, todėl galite jį pagauti neišsitraukę telefono. Šis vos 30 gramų sveriantis prietaisas padeda žaisti ir smagiai leisti laiką be nuolatinio žiūrėjimo į ekraną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Fairy“ specifikacijos

  • Tipas: Elektroninis žaislas, dėvima elektronika.
  • Amžiaus apribojimas: bet kokio amžiaus vaikams ir suaugusiems.
  • Veikimo principas: per „Bluetooth“ prisijungia prie išmaniojo telefono, turi vieną mygtuką.
  • Energijos šaltinis: CR2032.
  • Išmatavimai ir svoris: 25.00 x 2.00 x 1.10 cm, 30 gramų.

„Fairy“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - €16,74.
  • 53 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą kainuoja €0,50.

Tai – elektroninė apyrankė, kuri paragins pajudėti, tačiau tai nėra fizinio aktyvumo asistentas. Tai – elektroninis žaislas, tačiau jis turi tik vieną mygtuką ir jokių ekranų. Kartu tai – puiki dovana ir vaikams, ir suaugusiems. „Fairy Smart Anti-lost Bracelet Bluetooth 4.0“ – tai papildomas prietaisas „Pokemon Go“ žaidimo galimybėms išplėsti.

„Pokemon GO“ – tai papildytos realybės žaidimas, pasirodęs 2016 metais. Žaidimo tikslas – vaikščioti aplink ir gaudyti žaidimo herojus – mistinius gyvūnus pokemonus. Tam, aišku, reikia išmaniojo telefono, kantrybės ir noro vaikščioti aplink. Tai, beje, buvo vienas iš pagrindinių žaidimo privalumų, nes žmonės daugiau judėjo ir geriau pažino savo gyvenamąją aplinką. Tik kur čia reikalinga apyrankė?

Vaikščiodami nuolat stebėdami ekraną atrodote kaip į aplinką nereaguojantys zombiai, todėl šis mažytis vos 30 gramų sveriantis prietaisas pašalina šią būtinybę. Apyrankę reikės prijungti prie žaidimo „Bluetooth“ ryšiu – tam užtruksite vos akimirką. Vėliau kai priartėsite prie kokio pokemono, prietaiso centre užsidegs žalia šviesa. Tuomet teliks paspausti mygtuką, kad pabandytumėte jį sugauti. Jei pavyks, užsidegs spalvota šviesa, o  jei ne – raudona.

Sakome, kad tai – apyrankė, tačiau iš tiesų prietaisą galima nešioti ir kitaip, kad ir tiesiog įdėtą į kišenę. Svarbiausia tai, kad jis leidžia žaisti nežiūrint į ekraną, o tiesiog žvalgantis aplink, džiaugiantis gamta ir metų laikų pokyčiais mieste. Tiesa, reikėtų nepamiršti, kad šis įrenginys nėra atsparus vandeniui. Jis naudoja CR2032 tipo bateriją, tačiau įrenginys nėra godus elektros energijai, todėl jos pakaks ilgam laikui.

Ši keista apyrankė iš karto sužavėjo pirkėjus - pirmieji vertinima yra 5 iš 5. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()