Geriausia bėgimui skirta apyrankė? Unikalūs techniniai sprendimai ir nuostabi kaina: skelbiama akcija „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ išmaniajai apyrankei (Video)  ()

„Huawei“ sukūrė fantastišką išmaniąją apyrankę tiems, kurie negali gyventi be bėgiojimo. Juk „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ yra naujausios kartos fizinis aktyvumo asistentas, kuris ypatingas tampa dėl integruoto šešių ašių daviklio bei profesionalaus bėgimo sporto režimo, o kur dar galimybės jį pritvirtinti prie bėgimo batelių ir puikūs techniniai parametrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu per eBay platformą šią „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ išmaniąją apyrankę galima įsigyti už 20,99 eurus.
  • Galima rinktis tarp žalios ir raudonos apyrankės versijų.
  • Garantuojamas nemokamas pristatymas.

„Huawei“ išmaniųjų apyrankių rinkoje tikrai nėra naujokas. Netgi galima tvirtinti, kad kiekvienas naujas „Huawei“ fizinis aktyvumo asistentas pasiūlo niekam iki šiol dar nematytų funkcijų.

Ne išimtis yra ir naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „Huawei Honor Band 4 Running Edition“, kuris ypatingas rinkoje tampa dėl to, nes turi integruotą šešių ašių daviklį.

Įprastai fiziniai aktyvumo asistentai turi tik trijų ašių daviklį – akselerometrą. Tai reiškia, kad toks fizinis aktyvumo asistentas geba fiksuoti įveiktą atstumą ar nueitus žingsnius, tačiau tikslumu negali pasigirti, pavyzdžiui, bėgant.

Šią problemą „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ sprendžia integruotu papildomu trijų ašių giroskopu, kuris atitinkamai padeda įvertini pasvirimo kampus bei pasikartojančius svyravimus.

Toks bendras šešių ašių daviklis yra tikra bėgimo mėgėjų svajonė. Jo pagalba „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ yra pajėgus surinkti daug papildomų individualių žmogaus bėgimo parametrų.

Jais remiantis taikomoji programa gali pateikti įvarius patarimus, kurie intensyviai sportuojantiems padeda išvengti raumenų ir sąnarių traumų. Tai išties unikali funkcija, nes jos kol kas neturi joks kitas fizinis aktyvumo asistentas.

Kita išskirtinė „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ savybė – specialus laikiklis, kurį naudodami šį fizinį aktyvumo asistentą galite pritvirtinti prie sportbačio.

„Huawei“ tvirtina, kad tokį fizinio aktyvumo nešiojimo būdą būtinai turite rinktis tada, jeigu iš tikrųjų aktyviai bėgiojate. Tai leis gauti kur kas tikslesnius duomenis apie savo kasdieninius bėgimus.

Vienintelis šios apyrankės trūkumas yra tas, kad „Huawei Honor Band 4 Running Edition“ neturi pulsometro. Tačiau jei ši funkcija yra jums svarbi, tuomet reikia pripažinti, kad ši apyrankė yra tiesiog fanatastiškas pasirinkimas.

Juk ji užtikrina tokias funkcijas: nueito atstumo matavimą, miego kokybės sekimą, sudegintų kalorijų skaičiavimą, palaiko specialų bėgimo režimą, kuris pateikia net 7 skirtingus bėgimo parametrus.

Taip pat informuoja apie skambučius ir gautas žinutes, turi žadintuvą, primena, kad metas pajudėti ir padeda surasti telefoną.

Puikus 0,5 colių įstrižainės, nespalvotas OLED tipo, valdomas specialiu integruotu lietimui jautriu mygtuku ekranas, 5ATM reitingas ir turi 210 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 21 dienai. Pilnai įkraunama per 2 valandas. Naudojamas specialus, komplekte pridedamas USB įkroviklis.

Dar būtina paminėti, kad palaiko „Bluetooth 4.2“ ryšį, 9 skirtingas kalbas, tarp kurių yra ir anglų, rusų bei darbuojasi su „Huawei Health“ programėle, kuri susiejama su „Android 4.4“ / „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Joje pateikiami visi aktyvumo duomenys, kaupiama statistika. Tad tai puiki išmanioji apyrankė, kuri ypač tinka tiems, kurie mėgsta bėgioti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()