„Fantastiškas daiktas, aš daugiau niekada nesinaudosiu kitais termometrais“ - ką kalba apžvalgininkai apie unikalų bekontaktį „Xiaomi“ termometrą su vokišku jutikliu („Xiaomi Mi Home iHealth“ apžvalgų reitingas, Video, 42 % nuolaida)  (2)

Šiame apžvalgų reitinge surasite apžvalgininkų atsiliepimus apie bekontaktį termometrą „Xiaomi Mi Home iHealth“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-07 „Fantastiškas daiktas, aš daugiau niekada nesinaudosiu kitais termometrais“ - ką kalba apžvalgininkai apie unikalų bekontaktį „Xiaomi“ termometrą su vokišku jutikliu („Xiaomi Mi Home iHealth“ apžvalgų reitingas, Video, 42 % nuolaida)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Home iHealth“ – bekontaktis termometras su vokišku Heimann‘o jutikliu

4,8 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras bekontaktis termometras | 17,40 € su 42% nuolaida

Peržiūrėjome ir atrinkome tik pačias išsamiausias ir objektyviausias „Xiaomi Mi Home iHealth“ apžvalgas ir tokias, kuriose šis bekontaktis termometras yra lyginamas su kitais įrenginiais, matuojančiais žmogaus kūno temperatūrą.

Taip pat primename, kad naudojame daiktų vertinimo sistemą. Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 4 apžvalgos:

  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.
  • „Fantastiškas daiktas, aš daugiau niekada nesinaudosiu kitais termometrais.“ Šis apžvalgininkas teigia, kad jam niekada nepatiko termometrai, kuriems būtinas kontaktas su žmogaus kūnu, o ypač tie, kuriuos reikia kišti po liežuviu. Tai yra nemalonu ir nehigieniška. O „iHealth“ veikia tarsi prekių „barkodų“ (brūkšninių kodų) nuskaitymo įrenginys – užtenka 3 cm atstumu nuo kūno pridėti termometrą ir jis per 1 sekundę pamatuoja temperatūrą. Apie tai įspėja trumpas vibravimas. Jame yra du jutikliai, vienas fiksuoja kokiu atstumu nuo kūno yra termometras, o kitas matuoja temperatūrą. Tad viskas vyksta automatiškai ir žaibišku greičiu. O kaip matavimo tikslumas? Apžvalgininkas palygino po liežuviu dedamo termometro rezultatus su „iHealth“ ir jie yra praktiškai identiški. „Tad be jokių abejonių iHealth yra puikus įrenginys, kuris privalo būti kiekvieno namuose“.
  • Šis apžvalgininkas iškart pabrėžia, kad „iHealth“ yra puikus įrenginys tiems, kurie turi mažų vaikų. Kadangi jis pamatuoja kūno temperatūrą be jokio kontakto ir neskleidžia kažkokių pypsėjimo garsų, kaip kad kiti termometrai, temperatūrą galima pamatuoti tuo metu, kai vaikas miega. Tai yra gerokai patogiau ir greičiau nei su įprastais termometrais. Taip pat yra gerai, kad rezultatai yra matomi ir visiškoje tamsoje, LED indikatorius yra pakankamai ryškus. Apžvalgininkas atliko testą: savo kūno temperatūrą matavo įprastu gyvsidabriniu termometru, pirometru (infraraudonųjų spindulių matuokliu), elektroniniu termometru (įstatomu į ausis) ir bekontakčiu „iHealth“ termometru ir palygino gautus rezultatus. Ir net pats apžvalgos autorius nustebo, kad „iHealth“  yra toks tikslus. Jo rezultatai yra identiški įprasto gyvsidabrinio termometro rodomui rezultatui. „Tad aš tikrai rekomenduoju šį Xiaomi Mi Home iHealth termometrą“.
  • Na, o šioje apžvalgoje praktiškai iškart keliaujama prie termometrų testavimo ir tarpusavyje palyginamas „iHealth“, „Microlife“ elektroninis termometras ir gyvsidabrinis termometras. Elektroninis termometras parodė 36,12, o „iHealth“ ir gyvsidabrinis identišką rezultatą – 36,5. Apžvalgos autorius tokį testavimą atliko kelis kartus ir rezultatai buvo praktiškai tokie patys, tad „iHealth“ yra labai geras įrenginys ir ypač tiks tiems, kurie turi mažų vaikų ir temperatūrą reikia pamatuoti per atstumą.

4 balai. 1 apžvalga:

  • Šioje apžvalgoje pats apžvalgininkas serga ir jo kūno temperatūra yra realiai pakilusi, tad visiems yra įdomu, kaip tiksliai „iHealth“ matuoja temperatūrą, kai žmogus serga. Jis testavimui naudoja įprastą elektroninį ir bekontaktį „iHealth“ termometrus. Elektroninis termometras parodė 37,8, o„iHealth“ – 38,2 laipsnius, tad skirtumas yra 0,5. Tad nors „iHealth“ matuoja greitai ir yra geras termometras, tačiau skirtumas tarp termometrų yra jaučiamas. Visgi, teisybės dėlei reikėtų šiek tiek paaiškinti situaciją ir tam tikras aplinkybes, ką ir daro komentatoriai po šiuo vaizdo įrašu. Apžvalgininkas padarė esminę klaidą. Jis iškart nustojo matuoti kūno temperatūrą, kai tik išgirdo elektroninio termometro garsinį signalą, o to daryti negalima, nes bus netikslūs rezultatai. Instrukcijoje rašoma, kad kai elektroninis termometras pradeda skleisti garsinį signalą, dar reikia laikyti termometrą 1-2 minutes ir tik tada baigti matavimą, o apžvalgininkas iškart nutraukė matavimą. Tad tikėtina, kad elektroninis termometras būtų parodęs aukštesnę temperatūrą nei 37,8.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Home iHealth“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi Home iHealth“ aprašymas ir jau anksčiau aprašyta apžvalga:

Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas (Apžvalga, Video)

Speciali akcija ir kainų palyginimas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (2)