Socialiniai tinklai tiesiog ūžia iš juoko: net ir populiariausia pasaulyje sportinė apyrankė pulsą aptiko ir banane, ir tualetinio popieriaus rulone - kas per nesąmonės ir kodėl taip vyksta? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pasalietis 2018-10-15 16:40
Kai po dvieju diwnu rasysite straipsni apie "getiaysa" pasaulyje apyranke su fake reitingais ar paminesite kad apyranke rodo ant banano pulsa, o zmogu mirusiu palaiko?
mindaugas.vaitiekūnas 2018-10-15 17:47
Nu nežinau, uždėjau ant tualetinio popieriaus - jokio pulso. Bandžiau ir daugiau priglaudęs ir atitolinęs - tas pats rezultatas. Tą patį išbandžiau su raudonu kavos puoduku - nieko naujo. Apskritai nelabai suprantu ką čia rašo: "širdies dūžių metu kraujas teka, ir kuo daugiau jo prateka, tuo daugiau žalios šviesos jis sugeria". Ar jie nori pasakyti, kad tekantis kraujas yra kitokios spalvos nei netekantis? Teoriškai galvoju, kad technologija turėtų veikti taip: širdies "dūžio" metu kraujagyslės kažkiek išsiplečia, dėl to atspindima mažiau žalios šviesos. T.y. ne dėl pačio kraujo pratekėjimo, o dėl to, kad kažkuriuo momentu jo būna daugiau, o kažkuriuo mažiau.