Daug ar mažai? „Samsung“ paskelbė kiek kainuos pirmasis sulankstomas telefonas ir kada jis pasirodys prekyboje (Video)  ()

„Samsung“ kūrėjams skirtoje konferencijoje pademonstravo naujo savo išmaniojo telefono prototipą, kurio pagrindu gaminamus tikrus produktus ketina pasiūlyti jau ateinančiais metais. O Pietų Korėjos „Yonhap“ naujienų agentūra pateikė daugiau informacijos – tikslesnį įrenginio išleidimo laiką bei numanomą kainą, rašo „Ars Technica“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bet pradžiai – oficialus įrenginio pavadinimas. Anot „Yonhap“ šaltinių, šis telefonas bus vadinamas „Samsung Galaxy F“ (veikiausiai F reiškia „foldable“ (liet. Sulankstomas).

Turbūt svarbiausia straipsnyje pateikiama žinia – kad šis inovacijų kupinas „Samsung“ gaminys kainuos 2 mln. vonų (1568 eurus). Lyginant su šiandieniniais flagmanais, kurių kaina nesiekia 1000 eurų, tai bus labai reikšmingas kainos padidėjimas. Bet iki paties brangiausio „Samsung“ telefono jam dar toli – juo taps vakar pristatytas atverčiamas „Samsung W2019“ su dviem ekranais, kuris JAV rinkoje kainuos 2700 dolerių.

P. Korėjos naujienų agentūros reportaže nurodoma, kad „Samsung“, stipriai pakeldami telefono sulankstomu ekranu kainą, taip tikisi riboti jo pardavimus. Pagrindiniu įmonės flagmanu ir toliau liks „Galaxy S“ serijos telefonai – naujas šios serijos gaminys S10 turėtų būti pristatytas vasario pabaigoje, o „Galaxy F“ oficialaus pristatymo tikimasi kovo mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(53)
(10)
(43)

Komentarai ()