Dar tik pirmas šaltukas, o jau prasidėjo – „Tesla Model 3“ savininkai skelbia turintys rimtų problemų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

S.J 2018-11-27 17:56
Nematau nieko jokios specifinės problemos, kuri būtų būtent dėl Tesla modelio. Visos durys ir langai prišala jei vandens patenka. Tam reikia šiek tiek padirbėti ir pasiruošti mašiną žiemai.
R35P3CT 2018-11-27 20:30
Tai juk parašyta straipsnyje, kad būtent su model 3 ir yra tokios bėdos, nes model S to nėra. Pas mane automobiliuose (BMW ir Opelis) neprišąla durys, kartais langai būna apšalę įšorėje prie guminės dalies, bet ir tai atšoka, ir funkcionuoja kaip priklauso. Degalams įpilti skirtoje vietoje dangtelis pas mane atsidaro - reikia dangtelį paspausti į vidinę pusę ir tada atšoka(BMW), o Opelyje paprastai patrauki ir atsidaro, tai net tas atidarimas su paspaudimu neprišąla, o jis kontaktuoja su gumine dalimi. Beje kartais žiema auto nuvarau į plovykla, kur plauna rankomis, tai net po plovyklos tokių bajerių nebūna. Beje pas drauga yra kupė, kur langai taip pat šiek tiek nusileidžia, o kai uždarai vėl į vieta atsistato, tai taip pat jokių problemų. Žinoma būna visko ir kitose auto, bet čia juk naujas automobilis...
audriusn 2018-11-28 09:24
tiem su galvos smegenu tesla nekad problemu nera, net jei puses vaziuokles varztu nebutu susuktu sakytu, kad viskas gerai.
kestutisz 2018-11-28 12:18
"Normalu" kai prišąla senų auto perdžiūvusios/supyšusios gumos, spynelės, etc. Bet to niekada nemačiau su dar garantinio laikotarpio auto. Net ir su berėmiais stiklais (kuriem irgi reikia pirma šiek tiek nusileisti žemyn prieš atidarant duris)
Wolfy 2018-11-28 19:10
Dėl tų prišalimų, tai užtenka silikono gumoms panaudoti ir problema išspręsta. Pats savo coupe, kur langai turi susėsti truputi atidarant duris, tai šitą metodą naudoju ir niekad neprišala langai bei durys. O degalų užpylimo dangtelis irgi niekad neužšala, net nieko papildomai nenaudojant.