Nejaugi „Facebook“ gresia „Yahoo“ likimas? Apie ką jau kalbama užkulisiuose

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jilted 2018-11-30 13:51
Ne tik iš reklamos užsakovų, politikų ir visokių skandalų pusės, bet žiūrint ir iš vartotojo perspektyvos feisbukas iš socialinės platformos, kur galėdavai pamatyt ką veikia tavo draugai ar artimieji, tapo kažkokiu tai pigiu clickbait reklaminiu tinklapiu, kurį tik atsidarius į tavo ekraną patenka neribotas reklamos kiekis. Ne tik feisbukas kiša savo reklamą, bet ir atsiranda daug vartotojų, kurie kimba ant kabliuko Spausk Like -> Komentuok -> Dalinkis -> Laimėk šikamo popieriaus visam mėnesiui ir panašių reklaminių triukų. Arba žiūri 20 sek. video ir prasideda 30 sek. reklama, kurios negali išjungt. Trūksta tik, kad ikištų reklamą į messenger pokalbį ir, kad negalėtum atsakyt žinutės, kol nepaspausi ant linko. Šiaip ar taip kuo toliau, tuo daugiau pastebiu, kad žmones užkniso feisbukas ir jie ištrina savo anketas arba tiesiog nustoja naudotis. TL;DR Feisbukas čiulpia ir ne tik reklamos pramonė pradeda jo vengt, bet ir vis daugiau vartotojų bėga lauk.
unytas 2018-11-30 16:44
nebega o per eina i instagrama kur tu daugau pasimaivisi kad valgai pica ir t.t mano akys ismoko pereiti reklamas ir nnekreipti demesio kur nereike i visokus maybachus.nereike fb ligint su yaho nes gnei google nei ebay nebonkrotavo. jei keiciasi vadovai ir tai keiciasi ir kompanios perketiva ir tiksliai o kei daznai keciasi tai nieko gero. manau politikai per daug reklamuojasi per fb o srautas didelis tai sunku suvalditi visoki spama
GNU 2018-11-30 23:25
Esu įsitikinęs, kad Suckenbergas yra ir fb sėkmės kalvis ir bus jo žudytojas. Pakankamai suktas, kad iškeltų, ir per daug nepatikimas bei nepakeiciamas, kad išlaikytų. Tai tikriausiai vienintelė didelė IT firma kuria niekada netikėjau.
robertasdd 2018-12-01 20:13
as manau kad jis savo misija tevynej (surinkti kiek ymanoma daugiau zmoniu duomeniu) jau atliko.
amas 2018-12-02 00:54
Nežinau, bet man faceboke reklamų yra dau,bet jie tikrai gerai pataiko į mano poreikius žino kuo domiuosi ir ko ieškau. Video kažkaip papuola be reklamų. Instagram panašiai, ir aš ten nematau nei kas picą ėda, nei kur keliauja, dėlto, kad neseku nei draugų nei įžimybibybių. Sekamųjų sarate tik tai kas man įdomu, labai nesunkiai surinkau labai įdomių ir labai specifinės srities profesionalių. Dar pastebėjimas iš youtube, tiksliau nesupratu kaip jie segeba taip prašauti. Vos ne kaip telikas, random reklamos kurios net nesugeba parodyt ką ten reklamuoja iki tol kol leidžia jas išjungti. Yra bandymas prisitaikyt prie temos, bet toks retas, kad net stapteli pasižiurėt. Žodžiu tikrai keista, kaip jie taip atšokę nuo etalono google.
vanduo4 2018-12-02 20:38
- Manau neteisigngai suprantama ta niša, kurią užima Facebook, todėl visi jam ir piešia juodą scenarijų; - Facebook realiai turi tik vieną konkurentą - Twitter: 1. norintys privataus bendravimo pasirinko "Whatsapp", Facebook "Masenger" vis dar gyvas; 2. Facebook šiuo laikotarpiu veikia kaip alternatyva žiniasklaidai, kuria puikiai naudojasi net Pasaulio galingieji; 3. Facebook gali pasirinkti dominančias temas ir sekti tik tave dominančią informaciją; 4. Facebook - puiki platforma savireklamai; 5. Facebook - turi prekybos platformą už kurią nereikia mokėti. Aišku ji kolkas veikia veikia vietiniu lygmeniu, bet nemanyčiau jog ateityje mestų iššūkų Ebay arba Amazon; 6. Facebook - renginių ir apklausų organizavimo platforma; 7. Iš Facebook labai daug žmonių pasitraukė į "Instagram" dėl visokių video. Ar pastebėjote naują funkciją Facebook - "Watch" - ji daro būtent tą patį ką ir Instagram. Tiems kas labai jau verkia dėl privatumo turiu klausimą - ką jūs darote, kai nuėję pas dantistą paprašomi pateikti asmens dokumentą?