Nutekėjo numatomos „Samsung Galaxy S10+“ specifikacijos ir paveikslėliai (Video)  (1)

„Samsung Galaxy S10+“ yra viena iš populiariausių pastarųjų savaičių nutekėjimų temų. Internete sklando įvairios spekuliacijos apie išmaniojo dizainą, technines specifikacijas ir galimą garso lizdo atsisakymą. Atėjo laikas pasakyti savo nuomonę @OnLeaks, kuris jau sukūrė aukštos kokybės 3D atvaizdą, pagrįstą nutekėjimais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šio šaltinio prognozės dažniausiai yra daugiau ar mažiau tikslios.

Taigi, svarbiausias dalykas: „Galaxy S10+“ išsaugos garso lizdą, gaus trigubą pagrindinę kamerą ir „Infinity-O“ ekraną su priekine kamera.

Įdomu tai, kad ji matoma viršutiniame dešiniajame kampe, o ne iš kairės, kaip rašė kiti informatoriai. Nėra jokių pirštų atspaudų skaitytuvo pėdsakų, o tai verčia manyti, kad jis bus integruotas į ekraną.

Pranašaujami 157,5 x 75 x 7,8 mm matmenys ir 6,4 volių AMOLED ekranas. Palyginimui, „Galaxy Note 9“ su tokiu pačiu ekranu dydis yra 161,9 x 76,4 x 8,8 mm. Autorius papildomai pabrėžė gradiento spalvą – dar vieną „Samsung“ atnaujinimą naujame sezone.

OnLeaks medžiagą paskelbusi svetainė „91mobiles“ mini tokias „Galaxy S10+“ specifikacijas: 6.44″ AMOLED ekranas su QHD+ raiška, platforma „Exynos 9820“ arba „Snapdragon 8150“, 6 GB operatyviosios atminties (galima 8 GB versija), 16 + 16 + 13 MPx pagrindinė kameroje, 8 megapikselių dviguba priekinė kamera, 3700 mAh baterija su greitu įkrovimu ir „Android 9 Pie“. Oficialus telefono pristatymas vyks vasario mėnesį parodoje „MWC 2019“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(10)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: