Ką iš tiesų gali šiuolaikiniai „Smart TV“? Ateitis jau atėjo, tik dar ne visi tai žino

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2018-12-13 11:34
Geras daigtas tik kad procesoriai smartuose kazkoki labai jau leti. Ziauuuuriai leti.
quartz 2018-12-13 18:58
Eiline reklama, Nepatariu pirkti Smart TV. Kienietiskas TV Box ir tai veikia geriau/turi daugiau galimybiu uz integruota i TV. O ir kainuoja pigiau. Manau geriau pirkti TV box (kokio nors rimtesnio gamintojo) - po metu kitu galesit atsinaujint pigiai palyginti su seno teliko pakeitimu i nauja. Arba kaip arduain rase gera kompa isidet - cia jau nuo kiekvieno fantazijos ir noro pasirapstyt lygio priklauso.
zet 2018-12-15 05:07
Nezinau, dar tie smart TV tai pusiau smart. O ir TV box'ai irgi kreivi. Kiek ziurejau, tai 95% ju irgi apkarpyti, leidzia pagrinde Netflixa ar kazka panasaus ziureti. Turiu taip pat gera monitoriu, ir daznai filmus ziuriu per gera monitoriu su gerom ausinem. Bet TV turi savu pliusu, pasileidi kaip fona grazius vaizdus, klipus. Ir didelis ekranas tikrai turi pliusu.
Monochamus 2018-12-15 09:36
Įsigyjęs išmanų televizorių pažaidžiau kokią valandą pasižiūrėti kokias turi galimybes, o toliau, sujungiau su kompu ir naudoju kaip monitorių. Net, kai noriu žiūrėti youtube ar kažką per internetą, tai jungiu kompą ir viską leidžiu per kompiuterį. Nors, TV turi ir savo interneto naršyklę ir galėčiau jungti tik vieną Televizorių... Didžiausias to išmanio TV trūkumas tas, kad labai nepatogu valdyti, ypač suvedinėti tekstą su distanciniu pulteliu.
- 2018-12-15 13:43
Smart smart smart shit ... Turiu tą Smart TV, gaila, su nuosavybine OS. Naudos iš to smartiškumo - nulis, apvalus nulis - DLNA normaliai nepalaiko, negalima prasukti video (tiksliau - prasukimas it VHS kasetės - pagreitinta peržiūra iki norimos vietos, ir tiek), video formatai griežtai riboti, ir jei vaizdo dimensijos bent pikseliu skiriasi nuo jo palaikomo - nerodo. Programėlės - šūdinos, content'as skurdus. Nusipirkau Raspberry Pi 3+, pajungiau per HDMI, sudiegiau KODI+Plex. Dabar galiu žiūrėti bele kokio formato video, audio, foto peržiūra, pasijungus priedus iš youtube galiu broadcast'inti į Kodi - tokio smart teliko dar nemačiau, koks jis tapo su raspberiu.
Kirtiklis 2018-12-17 11:10
Gal laikas atvykti į 2018/19 metus? Dar nemačiau kad kas pultu vestų tekstą TV. Nes: A. Yra bevielės pelės ir klaviatūros, kad nereiktų kankintis pulteliu. B. Telefonas ir jo turinio atvaizdavimas TV. Turiu Sony smarta ir TV. Tai užtenka per jį žiūrėti youtube ką nori, ar keisti dainas, ar vesti tekstą ir pnš.