JAV uždraudžiamas labai populiarus ginklų priedas - kam skirtos „bump-stock“ buožės ir kaip jos veikia? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2018-12-20 16:21
Kai tuo tarpu saloje, net plastikinio peiliuko negali be 18 nusipirkt
kestutisz 2018-12-20 17:31
Čia vadinama išsi*sinėjimu. Plaktukus (ypač kur smailu galu) irgi tik tam tikro amžiaus? O sporto prekes (na ten beisbolo ir kitokio golfo lazdas), foto prekes - štatyvus iš kurių galima nesunkiai pasidaryti tris teleskopines lazdas? t.t. ir pan.
bat0nas 2018-12-21 10:59
Gal ir absurdiška, bet.. O jei mastom taip: Skirtinguose regionuose žmonės yra skirtingi (kultūra, papročiai, klimatas, išprotėjimo lygis, visokie socialiniai ir demografiniai reiškiniai). Skirtingi žmonės, skirtingai elgiasi. Jeigu viename regione vaikai ryja ir dūsta nuo Kinder žaisliukų, o kitame - ne. Jeigu viename regione žmonės linkę į knife fight su plastikiniais peiliais, o pavyzdžiui Indijoje žmonės apskritai rankomis valgo ryžius. Gal nebe taip absurdiškai atrodo tokių dalykų draudimai? Mes nuolat lyginam su savo kraštu. Todėl ir atrodo absurdiška.
HardAxe 2018-12-21 11:14
Jeigu prisiminsi jav istoriją, tai liberalūs leidimai ginklui ir t.t. labai gražiai susidėlioja savo vietas. Tokie įstatymai tiesiogiai susiję su JAV atsiradimu ir konstitucija. Juk tai tebuvo kolonija, kurios kolonistai paskelbė nepriklausomybę ir nuo visų ginė savo užimt žemę. Šitas buožės priedas? Su juo totaliai nevykęs taiklumas ir jis nėra populiarus, nebent kas nusipirkdavo patratinti kultas šaudykloj, realios prasmės iš jo nebuvo. Na kažkoks idiotas rado pritiakymą