Kompiuterinių įsilaužėlių grupė paskelbė apie duomenų vagystę - žada, kad šie duomenys gali gerokai sukrėsti visą pasaulį ir net užsimena apie rugsėjo 11-osios tragediją

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Talkatif 2019-01-05 16:28
Anksčiau ar vėliau suseks ir utilizuos.
femto 2019-01-06 18:48
Ūūū, kitas apie NSO.
vanduo4 2019-01-07 05:53
- Kaip ten bebūtų, 9/11 nebuvo teroristinis aktas. Tai buvo dirbtinai sukurta priežastis, leidžianti pradėti JAV įtakos plėtrą nekontroliuojamose teritorijose, nes JAV įtaka negalima teritorijose, kuriose nėra demokratijos: Islamo pasaulis, Kinija, Rusija ir pan.; - 9/11 rezultatas: islamistams įpiršta kovos forma, kurios iki tol Pasaulyje nebuvo, o JAV - galimybė įvesti "tvarką" teroristinėse teritorijose; kame yra kapitalizmo plėtros į rytus riba? - Rusija tam turi atsakymą: geriausias pasaulyje tankas "Armata"; raketinė nesusekama puolamoji sistema; nauja haubica; naujas 5 kartos bombonešis; kosminiai ginklai; biologinis ginklas "novičiok" ir "ebola". Kinijos komunistai turi "paukščių gripą", hakerius. ------------------------------- - Sąjungininkai antrąjį pas. karą laimėjo, nes Japonijos, Italijos bei Vokietijos fašistai dėl principinių priežasčių nesugebėjo tarpusavyje susitarti; - Dabartinėje situacijoje fašistais yra JAV, Rusija, Kinija, Izraelis. O kas yra sąjungininkai?
daynewss 2019-01-07 09:36
Vanduo4, tai ką man dabar daryti, kad nebūti sumaltam į miltus? Ar Lietuvos jau nebemasl? Čia kaip su pensijų reformos reformos reformos reforma - žinančių ką daryti (kaupti, stabdyti, nutraukti) yra šimtai, bet galinčių paaiškinti kas bus pasirinkus vieną iš trijų variantų - 0. Net patys įkanamystai (su Lazutka priešakyje) nežino kas bus, bet rimtu veidu aiškina apie būtinybę kaupti pensijai. Tai čia tas pats. Sąmokslo teorijų šalininkai visada žino kas vyksta, bet ką daryti ne. Aš žinau, kad jei laša iš čiaupo vanduo, tai arba užsuki čiaupą, arba jį remontuoji/keiti. Man nereikia, kad ateitų koks durnius ir pradėtų aiškinti, kad "galimai buvo naudojama per maža jėga, todėl greičiausiai vanduo laša, nes nesandariau uždarytas vožtuvas....". Ateina ir pasako: arba užsuki ir nebėga vanduo, arba keiti gumą, nes... O čia gaunasi atvirkščiai- nes..., o kodėl tas "nes" pasakyt negali.
vanduo4 2019-01-07 18:26
, nes už tai numatyta net baudžiamoji atsakomybė. - Istoriją rašo nugalėtojai, jeigu blogai žinai istoriją - gręsia kalėjimas. Anksčiau tiesiog sunaikindavo kaip Caro priešus dabar ale humaniškai tave uždaro į narvą ir žiūri kaip iš lėto stimpi.
daynewss 2019-01-07 19:57
Ne į narvą, o į kambarį minkštomis sienomis. Keista, kad ten internetas yra.
Kirtiklis 2019-01-07 20:55
Nesi tikras hakeris, jei isilaužęs kažkur nepaskelbi kad turi naujų/slaptų duomenų apie Rugsėjo 11.
vanduo4 2019-01-07 20:57
Iš kur žinai? Buvai ten?
Sunscript 2019-01-08 00:51
@vanduo4, labai idomiai rasai. as tai manau, kad didesnio karo dar tenks nemazai palaukti. Nors siuo metu itampa tarp JAV ir Rusijos didele. Idomiai atrodo, kad Rusija pozicionuoja save kaip "gynybine" jega pasaulinej arenoj, bet ji turi stipresne puolamaji arsenala nei JAV (netikekim aklai spauda, kai JAV sako mes cia "gynybiniu" turret'u prisistatysim, bet mazdaug visam pasauly ir kuo arciau fronto linijos). Beje Putinas aiskiai pasake kazkada - perfrazuoju - "mes neturim tiek pinigu kiek vakarai, kad kurti modernias ginybines sistemas nuo JAV "ginybiniu" raketu per ~1500km nuo Maskvos, pigiau tiesiog sukurti geresnius puoliminius ginklus ir taip atsatyti jegu lygybe, kuri garantuoja, kad nebus konflikto. Priesingu atveju istorija VISADA pasikartoja, jeigu bent viena jega mato, kad yra stipresne uz kita, ji visada puola silpnesni". As neabejoju kad jeigu bus didesne suirute tarp didziuju valstybiu, tai JAV bus agresorius, tiesiogiai ar netiesiogiai. Ir pagrindine priezastis kodel nebus didelio karo - valstybiu vadovai per daug protingi ir neturi manijakisku bruozu, ypac Putinas. Visi bijojo Trump'o, bet atrodo kad jo kadencijoje irgi nieko nebus imtasi. Pasaulyje vyrauja ekvalibriumas, labai teigiamas zenklas, kad Kinija tapo treciaja lygiaverte jega, tokiu atveju du nesipes, kad trecias laimetu. Zd stebim politine arena ir naujus ateinancius vadovus, tik nuo ju charakteriu priklausys musu ateitis...
Talkatif 2019-01-08 08:11
Ir papilstė virukai vadenėlio iš tuščio į kiaurą.
amas 2019-01-08 09:02
Šeip visai įdomu. Kaip jie sugeba išanalizuot, kas yra tuose pusėj milijono dokumentų? Arba jei apie rugsėjo 11 yra kažkokia kompromintuojanti informacija, kokio velnio ją šitiek laiko saugogi?
Kirtiklis 2019-01-09 22:25
Niekaip. Todėl saugo ir nieko nesako/neviešina nes nieko nėra, tiksliau tariant - clickbaitas. Jei būtų pasakę kad rado duomenis kad kažkas kažkam kyši davė, nuslėpė kokia žalą ar dar kokį velnią padarė kas būtų žinoma ir įdomu mažam ratui žmonių - nebūtų jokio efekto . Bet kai pasako visiems gerai žinoma įvykį, kur pilna sąmokslo teorijų ir paskelbė kad rado dar nematytos informacijos - atsirado milžiniškas susidomėjimas. Išrasi vaistus nuo vėžio - visas pasaulis šnekės, pagerinsi nuo slogos vaisto efektyvumą - niekam įdomu nebus. Todėl ir gaudo chebra kaip sukurti nuo vėžio vaistus.