„Tai tiesiog geriausia kokybė už gerą kainą“. Skelbiama nuolaida perkamiausiam ant galvos tvirtinamam žibintuvėliui su 1000 liumenų, 3400 mAh, aliumininiu korpusu, IP65 ir dabar beveik dvigubai pigiau nei Lietuvoje („Nitecore HC60“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Nitecore HC60“ – tai prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis darbui tamsoje, stovyklavimui ir žygiams. Jis pasiekia 1000 lm apšvietimą, tačiau jį galima reguliuoti. 3400 mAh baterijos, naudojant vidutinį apšvietimą, pakanka net dviems su puse valandos, o vėliau ji įkraunama per USB jungtį. Pirkėjai džiaugiasi gaminio kokybe, nedideliu svoriu ir itin ryškia šviesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Nitecore HC60“ specifikacijos

  • Tipas: prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis.
  • Maksimalus ryškumas: 1000 liumenų.
  • Nustatymai: 1, 38, 210, 420 ir 1000 liumenų pasirinkimai; SOS, mirksėjimo ir vietos žymėjimo režimai.
  • Spindulio nuotolis: 117 metrų.
  • Reflektorius: lygaus poliruoto aliuminio, 100 laipsnių.
  • Baterija: 18650 standarto ličio jonų baterija, 3400 mAh; 2,5 valandų veikimas su 420 lm nustatymu, įkrovimas per „Micro USB“.
  • Korpusas: plastikas ir aliuminis.
  • Atsparumas: kritimui iš 1,5 m, vandeniui ir dulkėms – IP65.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,90 x 2,70 x 2,70 cm, 98 gramai.

„Nitecore HC60“ kaina

  • Gearbest.com - €42,01
  • 25 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Amazon.com€52,14
  • Įtrauktas į „Amazon“ rekomenduojamus žibintuvėlius.
  • Lietuvoje ginklai.lt - €70,70.

„Nitecore HC60“ – tai prie galvos tvirtinamas LED žibintuvėlis darbui tamsoje, stovyklavimui ir žygiams. Šis žibintuvėlis Gearbest.com parduotuvėje yra pats perkamiausias ir tikrai ne be priežasties. 

Tai – tvirtas plastiko ir aliuminio įrenginys, kuris pravers ne tik aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, bet ir vairuotojams – kaip kitaip tamsiuoju paros metu sustoję kelyje apžiūrėsite automobilį? O apsižvalgyti aplink tikrai pavyks, nes kokybiškas „Nitecore HC60“ LED elementas pasiekia net 1000 liumenų apšvietimą.

Šio žibintuvėlio spindulio nuotolis – net 117 metrų, aiškiau viskas apšviečiama maždaug 30 metrų atstumu. Tiesa, 1000 liumenų kai kuriose situacijose bus per daug, todėl galite rinktis ir kitus nustatymus, 420, 210, 38 ar net vieną liumeną. Taip pat galite naudoti „Nitecore HC60“ vietai pažymėti, galite pasijungti mirksėjimo ir SOS signalo funkcijas.

Nuo to, kokį šviesos intensyvumą pasirinksite priklauso ir baterijos tarnavimo laikas. „Nitecore HC60“ turi 18650 ličio jonų bateriją, kurios talpa - 3400 mAh. Vidutiniu 420 lm režimu jos pakaks 2,5 valandoms, tuo tarpu ryškiausia 1000 lm šviesa baterijos atsargas išsems per maždaug valandą. Jei tikrai norite tausoti energiją, 210 lm šviesai šios baterijos pakaks 7 valandoms ir 15 minučių, 38 lm – 25 valandoms, o 1 liumenui – 680 valandų. Ši baterija yra įkraunama per „Micro USB“ jungtį, tačiau ją galite ir greitai pasikeisti, jei turite atsarginį 18650 elementą. Ir neišsigąskite - „Nitecore HC60“ turi apsaugą nuo neteisingai įdėtos baterijos.

Pats „Nitecore HC60“ žibintuvėlis yra labai patogus naudoti. Poliruoto aliuminio reflektorius šviesą paskleidžia 100 laipsnių kampu. Reguliuoti šį kampą, labiau sufokusuoti ar paskleisti šviesą, galimybės nėra, tačiau patį prožektorių galite palenkti ergonomiško tvirtinimo dėka.

Visos funkcijos yra valdomos vos vieno mygtuko pagalba - jo apšvietimo spalva net nurodys baterijos būklę. Tuo tarpu tvirtas metalinis korpusas apsaugo nuo aplinkos poveikio. Gamintojo teigimu, „Nitecore HC60“ gali nukristi iš 1,5 metrų aukščio ir jam neturėtų nieko nutikti. Jis taip pat atitinka IP65 atsparumo aplinkai standartą  - su juo galite dirbti ir lyjant lietui.

Tikriausiai dėl visų šių išvardintų savybių „Nitecore HC60“ taip ir patinka pirkėjams.

„Nitecore HC60“ atsiliepimai

Gearbest.com portale vidutinis „Nitecore HC60“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,84 žvaigždutes iš 5. Štai ką dar savo atsiliepimuose minėjo pirkėjai:

  • Grant: „Puikus žibintuvėlis darbui. Jo skleidžiama šviesa yra maloniai paskleidžiama. Vaikščiodami naktį nesitikėkite matyti toliau nei 100 metrų – jis labiau sukurtas 30 metrų apšviesti. Net su žemiausiu ryškumo nustatymu galima susigaudyti tamsoje. Daug režimų leidžia taupyti bateriją. Įkrovimas yra labai paprastas – tereikia prijungti USB laidą. Turiu ir „Black Diamon“ bei „Petzl“ žibintuvėlius, bet kasdienėms užduotims renkuosi šį. Tiesa, reikia nepamiršti išjungti žibintuvėlio ir nepalikti jį su 1 liumeno nustatymu. Taip pat pastebėjau, kad žibintuvėlis įkaista pasirinkus intensyviausios šviesos nustatymą“.
  • Chris: „Nesuklysite pasirinkę „Nitecore“. Geriausia kokybė už gerą kainą. Sakyčiau, kad šis žibintuvėlis yra labai tvirtas, tinka darbui ir stovyklavimui gamtoje. Naudoja 18650 bateriją, kuri yra pakuotėje. Tikrai rekomenduoju šį rinkinį. Atrodo puikai ir šviečia labai gerai. Apskritai, puikus prie galvos tvirtinamas žibintuvėlis, geriausias, kai jam taikomos nuolaidos“.
  • Jens: „Geriausia kokybė, prie kurios „Nitecore“ jau pripratino. Labai ryškus žibintuvėlis su aukštos klasės ličio jonų baterija. Galimybė įkrauti per USB yra tiesiog puiki, galima naudoti kitų įrenginių įkroviklius. Kaip trūkumą išskirčiau tai, kad nėra galimybės sufokusuoti ar dar labiau paskleisti šviesą“.
  • Victor: „Tai yra labai geras žibintuvėlis už tokią kainą. Labai ryškus LED mažame, bet tvirtame korpuse. Bateriją galima įkrauti per USB, bet aš įsigijau atsarginę bateriją. Man tai yra vienintelis žibintuvėlis, atitinkantis mano poreikius – kelias valandas dirbu tamsoje. Dirželiai galėtų būti geresni – viršutinis vis atsilaisvina. Tiesiog neatrodo, kad visa dirželių sistema yra tokia tvirta, kokia turėtų būti. Bet tai galima ištaisyti“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(11)
(-10)

Komentarai ()