Anonso nuolaidos itin gerą kainos/parametrų santykį turinčiam išmaniajam laikrodžiui - milžiniškas kiekis sporto režimų, didelis spalvotas ekranas ir jokių dažnai nereikalingų, kainą didinančių funkcijų („Alfawise H19 RFID“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise H19“ - tai išmanusis laikrodis aktyviems žmonėms. Jis matuoja širdies ritmą, pulsą, deguonies koncentraciją kraujyje, o šalia viso to dar turi ir nesuskaičiuojamą daugybę skirtingų sporto režimų. Jis yra atsparus aplinkai, tvirtas ir lengvas. Pirkėjams patinka ryškus ekranas ir nuolat tiksliai pateikiami duomenys apie fizinę būklę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise H19 RFID“ specifikacijos

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nuolatinis širdies ritmo ir kraujo spaudimo matavimas, miego kokybės sekimas, informaciniai pranešimai apie per ilgą užsisėdėjimą, deguonies koncentracijos kraujyje matavimas.
  • Sporto režimai: daug sporto režimų, įskaitant bėgimą, badmintoną, krepšinį, šokinėjimą per virvutę, ėjimą, plaukimą, važinėjimą dviračiu.
  • Navigacija: duomenis sinchronizuoja su telefono GPS.
  • Žinutės ir pranešimai: informacija apie skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, orų prognozė, nuotolinis kameros ir muzikos grotuvo valdymas, RFID jutiklis.
  • Ekranas: 1,33 colių spalvotas TFT; rezoliucija – 240 x 240 p; su lietimui jautriu mygtuku
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 180 mAh talpos baterija, kurios užtenka iki 30 dienų budėjimo režime arba 10 dienų realiomis sąlygomis. Pilnai įkraunama per 2 valandas
  • Kalbos: daug kalbų, įskaitant anglų, rusų, vokiečių, prancūzų, ispanų, italų, kinų ir taip toliau.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno korpusas bei termoplastiko apyrankė su tradicine sagtimi. Galima rinktis iš daugybės apyrankės spalvų.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“, NFC.
  • Kamera: nuotolinis išmaniojo telefono kameros valdymas.
  • Programėlė: „Da Fit“, tinka telefonams su „Android 4.4“ / „iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis
  • Matmenys ir masė: 26,00 x 3,50 x 1,10 cm; 56 gramai.

„Alfawise H19 RFID“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - €17,70.
  • 16 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €0,11.

„Alfawise H19“ - tai išmanusis laikrodis fiziškai aktyviems žmonėms. Šis įrenginys iš tiesų yra kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir laikrodžio. Viena vertus, jis, kitaip nei daugelis apyrankių, turi didelį 1,33 colių ekraną, kuris leidžia skaityti žinutes, o fizinio aktyvumo duomenys yra sinchronizuojami su telefono GPS.

Tačiau kita vertus, šis įrenginys neturi galimybės savarankiškai prisijungti prie interneto ir be „Bluetooth“ ryšio su telefonu gali parodyti jūsų fizinio aktyvumo duomenis, bet papildomų galimybių nesuteikia. Tai patiks tiems, kuriems reikia funkcionalaus ir pigaus sportui skirto laikrodžio be jokių papildomų funkcijų, už kurias reikia sumokėti, bet vistiek jomis nesinaudoja - dažniausiai tokios papildomos funkcijos tiesiog dubliuoja telefono galimybes, o telefone visa tai pasiekiama tiesiog patogiau. 

„Alfawise H19“ yra labai naudingas įrenginys tiems, kurie daug sportuoja. Jis ne tik skaičiuoja jūsų žingsnius, nueitą atstumą ar sudegintas kalorijas, bet kartu ir nuolat matuoja širdies ritmą, pateikia duomenis apie deguonies koncentraciją kraujyje ir kraujo spaudimą.

Žinoma, „Alfawise H19“ taip pat seka miego ritmus ir praneša, jei per ilgai sėdite ir jums jau laikas pajudėti. Patys aktyviausi žmonės apsidžiaugs išgirdę, kad „Alfawise H19“ turi labai daug įvairių sporto režimų – šis įrenginys padeda analizuoti bėgimą, badmintoną, krepšinį, šokinėjimą per virvutę, ėjimą, plaukimą, važinėjimą dviračiu ir kitas treniruotes.

Iš išvaizdos „Alfawise H19“ yra beveik identiška „Xiaomi Amazfit Bip“ kopija, tačiau kaina skiriasi gerokai („Xiaomi Amazfit Bip“ kainuoja nuo 56€)

Nors „Xiaomi Amazfit Bip“ yra kur kas brangesnis, bet šiek tiek panašus įrenginys. Abu prietaisai turi kvadratinius ekranus, tačiau „Alfawise H19“ yra šiek tiek didesnis ir raiškesnis (1,33 coliai, 240x240p prieš 1,28 ir 176x176p).

„Alfawise H19“ taip pat turi kur kas daugiau skirtingų sporto režimų, nes „Xiaomi Amazfit Bip“ siūlo tik keturis pagrindinius. Kita vertus, „Xiaomi Amazfit Bip“ sveria vos 32 gramus, bet turi didesnę bateriją (190 mAh), IP68 atsparumo aplinkai indeksą, GPS ir GLONASS navigaciją ir, tikriausiai, geresnę programėlę.

Tuo tarpu „Alfawise H19“ siūlo kur kas didesnį kalbų pasirinkimą, didesnį skirtingų matavimų skaičių, metalinį korpusą. „Alfawise H19“ taip pat siūlo ir porą gerų papildomų funkcijų – leidžia per atstumą valdyti ne tik telefono kamerą, bet ir muzikos grotuvą. „Alfawise H19“ taip pat gali pasigirti NFC technologija, kuri leidžia, pavydžiui, atidaryti kai kurias elektronines spynas.

Pats „Alfawise H19“ korpusas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o apyrankė – iš termoplastiko. Šis įrenginys sveria vos 56 gramus, todėl jo svorio per daug nepajausite. Jo nereikės nusisegti ir kai pradės lyti, nes „Alfawise H19“ atitinka IP67 standartą. „Alfawise H19“ turi 180 mAh bateriją, kurios realiomis sąlygomis turėtų pakakti maždaug 10 dienų.

„Alfawise H19 RFID“ atsiliepimai

„Alfawise H19“ pirkėjai Gearbest.com portale šiam įrenginiui reiškia prielankumą – vidutinis įvertinimas siekia 5 žvaigždutes iš 5. Tačiau šis rodiklis ateityje beveik neabejotinai nukris, kai atsiliepimų bus daugiau – kol kas jų tėra 5. Štai kas juose pasakojama:

  • Robetta: „Esu įsitikinusi, kad mano tėčiui H19 tikrai patiks - man jis tikrai patiko. Šis laikrodis turi spalvotą ekraną, kuris pabunda pakreipus riešą. Jis yra labai jautrus, o apyrankė – lengvai pakeičiama. Įrenginys greitai sinchronizuoja fizinio aktyvumo duomenis, turi daug skirtingų režimų. Šis prietaisas taip pat yra ir nuotolinis kameros ir net muzikos grotuvo valdymo pultas! Nupirkau ir dar vieną savo jaunesniam broliui. Plieninės apyrankės ilgis yra lengvai keičiamas. Lyginant su mano draugų „Amazfit“, mano pirkti „Alfawise H19“ turi visas tas pačias funkcijas, todėl yra geresnis pasirinkimas“.
  • Sam M: „Puikus spalvotas ekranas, lengvai matomas ir dienos šviesoje. Liečiamas ekranas man parodo laiką ir programėlių pranešimus kai man to reikia. Dažnai palyginu savo širdies ritmą prieš ir po treniruotės. Po maždaug savaitės mano pulsas treniruotės metu jau nebuvo toks aukštas. Laikas naujiems iššūkiams! Puikus gaminys, rekomenduoju!“.
  • Norman: „Man patinka ryškios ekrano spalvos. Daugybė sporto režimų padeda duomenis išmatuoti tiksliau. Lyginant su kitais įrenginiais rinkoje, šis išmanusis laikrodis yra pigus kaip paprastas fizinio aktyvumo asistentas“.
  • Jessica: „Jis nuostabus! Visos funkcijos, kurių norėjau, yra šiame įrenginyje. Ir jis kur kas pigesnis už „Amazfit“.
  • Sophia: „Toks gražus! Man patinka jį nešioti ištisą dieną“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()