Iš Čekijos sandėlio siūlomas kur kas pigesnis ir turbūt geriausias „Xiaomi“ skustuvo konkurentas su savaime pasigalandančiais ašmenimis, 800 mAh baterija, 90 minučių veikimu ir net papildomais ūsų peiliukais („FLYCO FS375EU“ kaina, Specifikacija, Atsiliepimai, Video)  (6)

„FLYCO FS375EU“ - tai paprastas belaidis skustuvas su 800 mAh baterija ir triguba skutimo galvute. Jis taip pat turi tiesinius ašmenis barzdos kontūrams padailinti. Skutimo galvutė yra lengvai nuimama ir išskalaujama, o pats įrenginys yra lengvas ir patogus naudoti. Pirkėjai džiaugiasi lygia oda, aštriais ašmenimis ir surenkamais plaukeliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „FLYCO FS375EU“ specifikacijos

  • Ašmenys: trys apvalūs skutimo moduliai bei mažas skustuvas žandenų bei ūsų kontūrams.
  • Baterija: integruota 800 mAh, 1 valanda įkrovimui, skutimas apie 90 minučių.
  • Naudojimas: tinka tiek sausam, tiek drėgnam skutimui.
  • Kitos savybės: įkrovimo stotelė, pasigalandantys ašmenys, plaunama skustuvo galva, metalizuoto plastiko korpusas.
  • Matmenys ir svoris: 16,50 x 6,00 x 3,50 cm; 190 g.

„FLYCO FS375EU“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €23,24.
  • Iš Čekijos sandėlio, 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €5,29.
  • Įtrauktas į „Latest Appliance Markdown“ išpardavimą.

„FLYCO FS375EU“ – tai belaidis elektrinis skustuvas vyrams. Jis turi galvutes su besisukančiais ašmenimis. „FLYCO FS375EU“ galvutė prisitaiko prie veido kontūrų, todėl skutimas yra patogus ir tikslus.  Ašmenys pasigalanda patys – jų forma yra tokia, kad ir dildami jie išlieka aštrūs. Dar vienas skustuvas yra galinėje prietaiso dalyje. Jis yra tiesinis, skirtas barzdai bei ūsams formuoti – jis leidžia išlyginti kontūrus, sutvarkyti žandenas bei ūsus.

„FLYCO FS375EU“ tinka tiek drėgnajam, tiek sausam skutimui – galite griebti šį prietaisą vos išlipę iš dušo. Gerai ir tai, kad galvutę lengva išvalyti. Vieno mygtuko paspaudimas leidžia nuimti skustuvo galvutę, išvalyti plaukus ir ją išskalauti. Švarai palaikyti pravers ir pora pridedamų valymo šepetėlių bei apsauginis galvutės dangtelis.

„FLYCO FS375EU“ sukurtas kaip tiesioginis ir pigesnis konkurentas populiariausiam skustuvui iš Kinijos - „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“, kuris dabar parduodamas už 35.76€

Šie skustuvai turi daug panašumų, bet yra ir skirtumų. Pavyzdžiui, galimybė plauti „FLYCO FS375EU“ galvutę po vandeniu yra gera savybė, tačiau štai „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ po vandens srove galima plauti visą prietaisą, nes jis atitinka IPX7 standartą.

Kita vertus, „Xiaomi“ baterijos pakanka tik 60 darbo minučių, nors ją įkrauti reikia net 2 valandas. Tuo tarpu „FLYCO FS375EU“ turimos 800 mAh baterijos pakanka 90 minučių net po 1 valandos įkrovimo.

Štai čia galima peržiūrėti abiejų skustuvų palyginimą:

Skiriasi ir pats įkrovimo būdas. „FLYCO FS375EU“ turi įkrovimo stotelę, o „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra įkraunamas tiesiogiai USB laidu. Pastarasis skustuvas taip pat turi porą režimų, kai „FLYCO FS375EU“ tiesiog dirba savo darbą. Apskritai, „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra šiek tiek kokybiškesnis, aukštesnės klasės įrenginys. O „FLYCO FS375EU“ yra gerokai pigesnis, paprastesnis, tačiau vis tiek labai efektyvus skustuvas.

„FLYCO FS375EU“ taip pat ir atrodo visai neblogai, nes jo plastikinis korpusas yra metalizuotas. Dėl to ant jo nesikaupia nešvarumai, o ir atrodo šiek tiek geriau. 

Pakuotėje taip pat rasite patogų dėklą, kuris pravers keliaujant. „FLYCO FS375EU“ yra kokybiškas ir nebrangus įrenginys, todėl jį gerai vertina ir pirkėjai.

„FLYCO FS375EU“ atsiliepimai

Vidutinis „FLYCO FS375EU“  pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale – 4,86 žvaigždutės iš 5. Štai ką apie šį skustuvą pasakojo pirkėjai:

  • BIGMAN: „Esu sunkvežimio vairuotojas, dažnai įprasto skustuvo tiesiog negaliu naudoti. Dažnai leidžiu barzdai šiek tiek paaugti ir dėl to atrodau neprofesionaliai. Verčiau jau atrodysiu švarus, kad klientai ir aplinkiniai negalvotų, jog sunkvežimių vairuotojai yra apsileidę. Dėl to ir nusprendžiau išbandyti šį skustuvą. Jį naudoju jau porą savaičių, jis veikia labai gerai ir leidžia nusiskusti labai trumpai. Aišku, rezultatas neprilygsta peiliukam, bet atrodo pakankamai gerai. Jis įveikia ir kietus šerius ir yra lengvas išvalyti. Dažniausiai tai darau šepetėliu, nes sunkvežimyje neturiu bėgančio vandens, bet jei arti turite čiaupą, naudokite jį“.
  • AK474: „Mano vyras naudoja šį skustuvą. Aš pasiskolinau jį savo kojoms – veikia labai gerai ir ant mano šlaunų, kur plaukeliai auga keisčiausiomis kryptimis. Naudojau jį pašalinti plaukeliams virš kelių ir tai buvo kur kas greičiau nei naudoti tradicinį peiliuką. Nenaudojau jo žemiau kelių, nes tradicinis peiliukas tiesiog skuta arčiau odos“.
  • HarryPetter: „Už tokią kainą šis skustuvas yra geras pirkinys. Mano barzda yra juoda (ir žila), o oda – jautri. Mano barzda auga labai greitai ir jau 10 valandą ryte matosi augančios barzdos atspalvis. Skusdamasis šiuo skustuvu jaučiu, kad mano oda yra švelni ir lygi, lyg būčiau nusiskutęs tradiciniu skustuvu. Rekomenduoju šį skustuvą draugams ir visiems, kad nori nusiskusti be įpjovimų“.
  • Alexander: „Geras skustuvas, labai protingas dizainas. Beveik neįmanoma įsipjauti, o oda po jo yra lygesnė nei pasiekia daugelis elektrinių skustuvų (aišku, ne tokia lygi kaip po paprasto peiliuko naudojimo). Skustuvas surenka nupjautus plaukelius, bet jie yra lengvai išvalomi nuėmus galvutę ir ją išskalavus“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (6)