Nutekėjo informacija, kokius kamerų patobulinimus ruošia „Apple“ - nusimato net lazerinės technologijos pagrindu veikiančios „3D kameros“  ()

Šiais metais „Apple“ planuoja išleisti „iPhone“ su trimis galinėmis kameros, teigia Markas Gurmanas iš „Bloomberg“. Dabartiniai „iPhone“ flagmanai XS ir „XS Max“ turi dvi galines kameras, iš kurių viena yra portretinė, primena „The Verge“. Tuo tarpu „Huawei“ ir LG flagmanai turi po tris galines kameras (o „Samsung“ net ir keturias), kurios leidžia daug didesnį fotografinį lankstumą ir itin plataus kampo fotografiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad naujoji kamera bus taip pat platesnio kampo, o taip pat kad „užfiksuos daugiau taškų, kad„ Apple „programinė įranga, pavyzdžiui, galėtų automatiškai sugrąžinti į vaizdo įrašą ar nuotrauką objektą, kuris galbūt netyčia buvo nukirptas“.

Taip pat „Live Photos“ funkcija bus prailginta nuo 3 iki 6 sekundžių.

Kalbama, kad „Apple“ bando ir „iPhone“ „versijas“ su USB-C jungtimi – o ne tradicine „Lightning“. Greitesni procesoriai ir „atnaujintas „Face ID sensorius“ taip pat planuose.

O žiūrint dar labiau į ateitį – 2020-uosius – kalbama, kad „Apple“ dirba prie galinės lazerinės technologijos pagrindu veikiančios „3D kameros“, kuri galėtų „nuskenuoti aplinką ir sukurtų trimatę realaus pasaulio rekonstrukciją“. M.Gurmanas sako, kad tokia sistema galėtų veikti iki 5 m nuotolio – priešingai nei labiau apribota „Face ID“ sistema, esanti „iPhone“ ir „iPad Pro“ įreginiuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: