Ar žinote, kur yra galingiausias superkompiuteris Baltijos šalyse? Pasirodo, jis yra Vilniuje, užima visą kambarį ir štai ką su juo daro (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

qriuqriu 2019-02-12 19:10
grazu faina, bet tik is isores,susipazinimui grazu, bet, mokslininkai super kompui uzduotis duoda, oki valio. O kas i ta kalba, kad tas superis mokslininka suprastu, vercia? kazkaip nesitiki, kad mokslininkai tokie puikus techno ekspertai... cia kazkada man sokas buvo kai klasiokas tarptautiniu santykiu institute adminu dirbo kompu klasej, ateidavo visokie, kurie ir dabar tv sviecias kaip politikos ekspertai, o ir mokslininkai tame tarpe,, o printerio ijungt nesugebedavo, kas man savaime suprantama atrode, o uz kvantine chemija aciu, skaitau labiau anglu /rusu kalbom, ne viska suziuriu, bet fotosinteze galejot ir paminet, is sitos operos, neveltui nesiseka dirbtinai ja padaryt
arthappyuphere 2019-02-12 19:45
gana dažnai aukštumas savo srityje pasiekę žmonės nemoka atlikti elementarių "paprastam" žmogui žinomų užduočių. Bet geriausia, ką tas paprastas žmogus gali suprasti yra tai, kad jiems to ir nereikia. Jie savo brangiausią resursą - laiką, skiria savo sričiai, taip žmonijai duodami daugiau naudos, negu būtų laiką gaišę smulkmenoms. Kitąsyk, geriau tiesiog supratus tai, padėt pajungt jiem printerį, projektorių ar dar ką nors, negaišt laiko piktinimuisi.
qriuqriu 2019-02-12 21:25
taip ta supratau po penkiu metu po to, kai klasiokas teises profesorium tapo, ir su minimalia automobilio beda, pasake man dzin laiko tam neturiu, o pinigu sumoket uzteks, kad beda isprestu, durniavo slegio daviklis tepale, problema su rankom max 5 eurai
donatasv 2019-02-13 12:28
Kada pačiam prisireiks teisinės pagalbos ir mokėsi šimtais, tavo draugui atrodys juokingai ir paklaus tavęs tu ką negali pasiskaityt teisės aktų ir interpretuot jų? Tada manau neatrodys keista dėl ko jis sumokėjo 20 euru ir negaišta laiko mokintis ir bandant ieškot gedimo pačiam. Per tą patį laiką jis uždirbs 100 euru ir nesuks sau galvos.