Turbūt nieko panašaus į šį motociklą dar nesame matę: pristatytas unikalus ir nepakartojamas „The Harley-Davidson Blue Edition“ (Foto)  (1)

Motociklų sporto gerbėjai veikiausiai prisimena senuosius sportinius modelius ir tuometį šių transporto priemonių gamintojų sprendimą spidometrą bei apsukų matuoklį įmontuoti ne, kaip šiandien įprasta, ties rankenomis, o ant degalų bakelio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors šis dizainas dabar atgimsta gražiausiuose prisiminimuose, naujausias „Harley-Davidson“ jį gerokai pranoksta. Šis modelis atsirado šveicariškų laikrodžių gamintojo Carlo F.Buchererio ir „Harley-Davidson“ gamybos specialisto „Bundnerbike“ dirbtuvėse.

Karališkai mėlynos spalvos transporto priemonė yra itin panaši į stilingąjį „Softail Slim S“ modelį. Tačiau prisidėjus tam tikriems atnaujinimams galima drąsiai teigti, kad nieko panašaus į šį motociklą dar nesame matę.

„The Harley-Davidson Blue Edition“ kūrybiniame procese plušo aštuonių asmenų komanda. Per 2500 valandų jiems pavyko pasiekti aukščiausios kokybės prabangą. Jis išsiskiria tuo, kad variklio viduje įmontuoti karščiui atsparūs šviesos diodai, todėl užkūrus motociklą ir kiek spustelėjus greičio paminą ima švytėti auksu dengtas oro srauto matuoklis.

Tačiau labiausiai akį traukia vaizdas po balnu, ant degalų bakelio. Kairėje pusėje įmontuotas ištraukiamasis seifas, kuriame – „Bucherer Fine Jewellery“ kolekcijos žiedas su 5,4 karato deimantu.

 

Na, o kitoje talpyklos pusėje – Carlo F.Buchererio sukurtas prabangusis vyriškojo „Patravi TravelTec II“ laikrodžio modelis. Svarbią misiją turi net laikrodžio laikiklis. Speciali iš silikoninių žiedų pagaminta dėželė veikia kaip filmavimo kamera, kuri nuo vagišių laikrodį saugo net tuomet, kai transporto priemonės variklis yra išjungtas.

Žėrėjimo čia netrūksta – deimantais nusagstyti ir motociklo rankenų kraštai. Todėl nenuostabu, kad kaina – taip pat atimanti žadą. Motociklą tikimasi parduoti už 1,58 milijono eurų. Tai neabejotinai brangiausias visų laikų motociklas.

Parengė Raminta Blažytė

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(16)
(-9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: