Jei Europos Parlamentas priims naują įstatymą, „Google“ paieška europiečiams liktų pustuštė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2019-02-13 06:34
Iš ko google gyvena? Iš reklamos. Kokia reklama yra google paieškoje? Tokia pati kaip ir kiti paieškos rezultatai tik kad viršuje. Reklamos pirkėjai turi mokėti googlei, kad jie patektu į google paieškos rezultatus. ES nori kad google mokėtu pinigus tiems kuriuos reklamuoja. Man tai skamba labai, labai keistai. google nėra vienintelė paieškos sistema. Visos paieškos sistemos rezultatus pateikia panašiai, bet kodėl čia skamba tik google vardas? Kodėl neminamos kitos paieškos sistemos? Ar tai galioja tik google ir negalioja kitoms paieškos sistemoms? Yra labai paprastas šitos problemos sprendimo būdas. Visi kurie savo svetainėje yra įsidėję google kodą (kaip dabar dauguma svetainių yra padariusios), sutinka kad google savo paieškos rezultatus rodytu taip kaip dabar rodo. Visi kiti nepatenka į paieškos rezultatus. Problema išspręsta su autorių teisėmis.
soulshot 2019-02-19 07:40
O kur autoriu mokestis googlei kad juos ispopuliarina? Nebutu googles dauguma autoriu ir ju kuriniu net nebutu zinomi...taip kad mano manymu vienaas be kito negali...todel nereikia isradineti dviracio ir palikti viska kaip yra...
Šaras 2019-02-19 08:28
Man rods google tiesiog neberodys "mokamų" reuzultatų ir greit visi svajotojai, besitikintys krūvos pinigų, supras, kad be google jie yra niekas.
HardAxe 2019-02-19 09:00
man regis jau priėmė pataisą (kažką pusę ausies per radią girdėjau), kad visokios nuorodos galės būti naudojamos ir straipsnis nebeaktualus.