Nejaugi 5G toks pavojingas, kad net iškeps mūsų smegenis? Ką sako fizika ir kokios yra lietuviškos normos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedranatas 2019-02-19 09:34
Eilinis nupirktas profesoriūkštis. Po tokio pasisakymo ant jo gali ... netgi turintys tik vidurinį išsilavinimą. Nesamonės nuo pradžios iki pabaigos, suplakant poveikio trukmę, dažnių specifiką ir tipą, ignoruojant vartotojų kiekį ir panašiai. Kas supranta minimus dalykus, šaiposi iš pasivadinusio artai pavadinto profesoriumi, o nesidomėjusius įspėju kad tai gryniausia spekuliacija prisidengus tituluotumu.
irmastnt 2019-02-19 11:38
5g rysio diegejai turetu buti ipareigoti skelbti elektromagnetiniu bangu tarsos zemelapi matuojama uW/m2, V/m bent jau intensyvesnese vietovese. O Isvadas visuomene pasidarys pati.
HardAxe 2019-02-19 13:29
kintamas reikalas ta tarša. Didžiausia spinduliuotę gausi, kai sėdėdamas prie ežero, kur 1-2 ryšio pagaliukai bandysi susikalbėti telefonu. Tavo aparatas siųs maksimalios galios signalą palei tavo galvą (tokio stiprumo, kad pasiektų kažkurį bokštą). Mieste stočių daug daugiau ir telefonai spinduliuoja mažiau. Dėl stiprumo, tai plaukų fenas spinduliuoja tūkstančius kartų daugiau EM nei telefonas ar wifi, bet telefono dažnis blogesnis organizmui.
amas 2019-02-19 15:49
Ble kai visuomenė nusprendžia, tai yra kaimų kur nėra ryšio, jokio. Nes ble kai norėjo anteną pabint ant vandens bokšto, ėjo priedurniai per kaimą ir rinko parašus, kad negalima. Ale vandenį užterš, poch*j, kad tieg rudžių jame, kad net baltų drabužių negali skalbt. Nuo visuomėnes, kartais reiktu kaiką slėpti, ar bent jau pateikt tokia forma, kad būtu prieinama tik raukšlėtas smegenis turintiem.
vaidas.neverauskas 2019-02-19 17:15
Sutariam taip: jūs, nenupirktas specialistas, parodote man savo fizikos arba radiologijos diplomą ir kitame tekste cituosiu Jus ir moksliniais tyrimais pagrįstus Jūsų pateiktus duomenis. Deal?
mobilunkas 2019-02-19 21:50
didziausia problema ne radiacijos kiekis, bet jei man reikia paskambint man dzin, kad mano aparatas mane svitina smarkiai, o jei kiti salia manes skambineja,mane jau knisa ta sklindanti silpna radiacija. Cia tas pats kaip buta remontuojies daugiabuty, jei pats kali perforatorium, tai netokia didele problema kad keleta valandu pats sedi 100dB triuksme, kad ir nakti tame triuksme buni, na bet jei kaimynas nakti gres ir girdesiu 30 dB triuksma keleta minuciu - va cia tai pasaulio pabaiga, ir nesvarbu kad energijos intensyvumas skiriasi milijonus kartu
iPienius 2019-02-19 22:32
visi elektros irenginiai isskiria EM spinduliuote, taciau skiriasi tik jos stiprumas. skleidzia net namuose esanti elektros instaliacija. aisku stiprumas yra labai mazas, taciau prie rozeciu miegoti nera rekomenduojama, nes gali paveikti miego kokybe. https://www.youtube.com/watch?v=aDJEmIG-eZ8