„Samsung“ oficialiai pristatė savo ploniausią ir lengviausią 10,5 colio „Galaxy Tab S5e“ planšetinį kompiuterį (Video)  ()

Kompanija „Samsung“ oficialiai pristatė savo ploniausią ir lengviausią 10,5 colio „Galaxy Tab S5e“ planšetinį kompiuterį. Jis turi metalinį korpusą, kurio storis tik 5,1 mm, o svoris 400 gramų. Dizainas ir ploni ekrano rėmai su apvaliais kampais primena naujausius „iPad Pro“ modelius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ekrano skiriamoji geba – 2 560 × 1600 taškų. Planšetinį kompiuterį maitina „Qualcomm Snapdragon 670“ procesorius, papildytas 4 arba 6 GB RAM ir 64 arba 128 GB vidine atmintimi, kurios kiekis gali būti išplėstas naudojant „microSD“ korteles.

Baterija turi 7 040 mAh talpą. Pasak gamintojo, vaizdo peržiūros režime planšetė veiks ilgiau nei 14 valandų. Yra greitasis įkrovimas, veikiantis per USB tipo C prievadą. Įrenginyje nėra standartinio ausinių lizdo, tačiau rinkinyje yra USB-C 3,5 mm adapteris.

„Galaxy Tab S5e“ palaiko veido atpažinimą dėka 8 megapikselių priekinio fotoaparato. Įrenginyje taip pat yra pirštų atspaudų skaitytuvas, įmontuotas į maitinimo mygtuką. Pagrindinė kamera yra 13 MP.

Už garso kokybę yra atsakingas AKG kvartetas, išsidėstęs viršutinėje ir apatinėje dalyse. Šonuose yra jungtys, skirtos klaviatūrai, kuri parduodama atskirai.

Planšetiniame kompiuteryje veikia „Android 9 Pie“ su atnaujinta „One UI shell“. Jis turi sinchronizavimo su „Galaxy“ išmaniuoju telefonu funkciją, kuri leidžia atsakyti į skambučius ir SMS tiesiogiai iš planšetinio kompiuterio. Numatoma naujienos kaina – 399 USD (apie 355 €).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(25)
(5)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: