„Harley-Davidson“ sukūrė galingą kelionių motociklą „Electra Gide Standard“: idealus tiems, kurie važiuodami nori atsiriboti nuo kasdienybės triukšmo (Video)  (1)

Naujasis „Electra Glide Standard“ su galingu „Milwaukee-Eight 107“ varikliu yra autentiško keliavimo su „Harley-Davidson“ pavyzdys. Motociklą įkvėpė išskirtinė „Electra Glide“ modelio istorija – atsirado iš „Harley-Davidson“ didžiųjų kelionių po Ameriką, rašoma pranešime žiniasklaidai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Electra Glide Standard“ sukurtas keliautojams, kurie važiuodami nori atsiriboti nuo kasdienybės triukšmo. Dėmesys kelionės aplinkai buvo svarbiausias veiksnys, kuriant „Electra Glide Standard“ dizainą ir inžinerinius sprendimus.

Šis modelis turi tokius esminius „Harley-Davidson“ stiliaus elementus kaip šikšnosparnio sparno formą atkartojantis priekinis aptakas, chromuotos apdailos, kelioninės dėžės ir lengvo lydinio ratai.

Chromo akcentai sudėti ryškiausiose motociklo vietose, o juos papildo poliruoti vožtuvų kėlikliai bei veleno ir variklio dangteliai. tam tikrose vietose komponentai yra patamsinti. Taip sukuriamas tradicinių elementų ir naujų tendencijų mišinys.

„Siekdami išreikšti tikrą „Electra Standard“ esmę, susitelkėme ties pagrindiniais „Harley-Davidson“ kelioninių motociklų elementais, kurie yra svarbiausi, nepavaldūs laikui ir paprasti. Chromas liko ant pagrindinių detalių, o kitos dalys buvo nupoliruotos arba patamsintos.

Pavyzdžiui, vožtuvų kėlikliai, veleno ir variklio dangteliai yra chromuoti, kad pabrėžtų „Milwaukee-Eight 107“ variklio V formą. Taip sukuriama nostalgija, kuri primeną patį pirmą „Electra Glide“ modelį“, – sakė „Harley-Davidson“ stiliaus ir dizaino viceprezidentas Bradas Richardsas.

„Electra Glide Standard“ turi naujausias „Harley-Davidson“ kelioninių motociklų technologijas, kad sukurtų malonią ir patogią kelionių patirtį.

Standartinėje įrangoje yra elektroninė greičio palaikymo sistema, ranka reguliuojamas galinis amortizatorius, 49 mm skersmens priekiniai amortizatoriai su dvigubais vožtuvais ir „Reflex Linked Brembo“ stabdžiai su papildomai pasirenkama stabdžių antiblokavimo sistema (ABS). Informacinės sistemos čia nėra, todėl motociklininkas gali susitelkti į kelią ir kelionę.

Pagrindinis ir ryškiausias „Elctra Glide Standard“ komponentas, kelionėms suteikiantis didžiausią malonumą – 1 753 kub. cm „Milwaukee-Eight 107“ variklis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai (1)