Kodėl Japonijoje vyrai nėra laukiami kai kuriuose metro vagonuose? Tokios diskriminacijos priežastis yra gana šlykšti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kukulis4 2019-03-14 08:10
Fun fact - nukeliavus i japonija, tavo mobilusis telefonas fotografuojant ar ijungiant filmavima automatiskai skleis 'shutter sound' didziausiu garsu, ir jo neimanoma isjungti. Del straipsnyje nurodytos priezasties.
Broniusg 2019-03-14 09:33
Citata:„moterų vagonais naudojasi mažiau žmonių, todėl kituose vagonuose spūstys yra didesnės.“ ??? Japonės noriau lipa į vagonus kur „priekabiaunama“? Kodėl?
jilted 2019-03-14 09:36
Netiesa Teko lankytis ne vieną kartą Japonijoje ir mano telefonas nepradėjo skleisti jokio garso filmuojant ar fotografuojant. Tuo tarpu mano draugė turi lygiai tokį patį telefoną, kurį pirko Japonijoje ir pas ją tas garsas yra, nepriklausomai nuo to ar ji daro nuotraukas Japonijoje ar bet kur Europoje ir taip, jo neįmanoma išjungti. Tai priklauso ne nuo geografinės padėties, o nuo to, kuriai rinkai yra išleistas telefonas.
slawcka 2019-03-14 16:37
pažiūrėjus japonišką porno, ten tikrai populiarus motyvas su veiksmu pergrūstame traukinyje. Taip pat ir visokie "upskirt" dalykai. Ir tai ne tik kad seksualinis priekabiavimas, tai yra fetišas kažkoks.