Dangoraižis 7000 gyventojų mieste? Danai sugalvojo kažką keisto

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-04-04 20:11
va cia tai as suprantu. protingas zmogus papuole i reikiama vieta. pasidarei atsitiktiniu aplinkybiu deka milijonierium ar milijardierium, pasiimei koki nors niekam neidomu rajona ir padarei savo ekonominiu ekspermentu aikstele. NES GALI SAU TA LEIST! va cia tai intervencija - padaryt realu poveiki visai bendruomenei. istorija paskui ivertins. tokiu progresyviu veikeju dar tikrai daug nebuvo greiciausiai net pasaulio mastu.
SaMaras 2019-04-04 21:08
Nuvažiuok į Naisius.. vienas prie vieno ką rašai paprasčiausia kolūkinė gyvenvietė..
AAA000 2019-04-04 22:34
ne tas pats. mastas skiriasi maziausiai 50 kartu. tokioj statyboj vien sudalyvaus kiek visokiu atejunu - daugiau nei vietiniu ir bent 5 metus maziausiai... kad ten Naisiuose pora takeliu nutiese ir pora gryceliu pastate - cia tik siaip, ivaizdzio imitacija, o ne poveikis. nors sutinku, kad pvz neblogas - tik labai menkas mastelis. ir taip pat yra kitas didziulis skirtumas, kai ta daro privatininkas - grynai savo resursais. ir kai ta daro valdzios veikejas-neaiskus privatininkas, per visokias valdiskas itakas ir tiketina kisantis rankeles i biudzeta...
immortallt 2019-04-06 11:19
Istorija įvertins? Žmonės važiuos į darbą toli, ar tu manai, kad vietiniai kaimo gyventojai gali valdyti pasaulinį tinklą? Turizmo? Važiuoji į kaimo regioną ir apsistoji dangoraižyje Įtariu niekada net nepastatys fabriko, ant popieriaus papaišė, reklamos pasidarė už daugiau nei paišyt kainavo ir tuo viskas baigsis.