„Kodėl aš nebesinaudoju „Gmail“ ir tą patį patariu jums“. Ką siūlo dr. Andy Yen ir kas tai yra „ProtonMail“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Giedranatas 2019-04-19 18:47
Dar viena reklaminė apgaulė: ateis su pasiūlymu bendradarbiauti arba užsidaryti iki bylos iškėlimo. Kitavertus, nei to galbūt nebus, nes patys kūrėjai turbūt jau finansuojami įtakingų steigėjų, tik apsimeta nekaltais nors viskas ir visur jau seniai nuskaitoma, todėl slaptumai naivuoliams.
Elite 2019-04-19 19:38
Labas. Nu jei nepasitiki, tai atsisiunti ProtonMail kodą ir pats pasidarai savo email svetainę. 100% niekuo negali pasitikėt, čia naivu taip. Alternatyva geresnė visvien, ir turi savų privalumų. Ką pat pasiūlytum vietoj protonmail ?
vanduo4 2019-04-20 05:12
Pavadinimas labai jau skamubs, o informacijos nulis; Nieko konktretaus, tikriausiai bijo į teismą papulti. Visas straipsnis pagrįstas GANDAIS.. Nemėgstu tokio tipo reklamos - tipo apšik kitą, kad švaresnis atrodytum.
Shinigami 2019-04-20 23:11
Paskaičiau wiki apie šita pašto tarnybą, tai keli faktai: 1) Neskirta kasdieniam naudojimui, nes pagrindinis privalumas veikia tik tada laiškai keliauja tarp šio pašto vartotojų. Bet kai laiškai gaunami iš kitu pašto tarnybų, puse deklaruojamo saugumo prarandama. 2) Nemokama pašto dėžutė užima tik 500 MB, kai gmail 15 GB. Jei nori turėti 90% saugumo, tai pats turi įsirengti serverį savo namuose su savo pašto tarnyba, bet ir tai 100% nepasieksi.
Shinigami 2019-04-22 09:43
P.S. neteko girdėti kad google pardavinėtu savo klientu duomenys hakeriams, kitu šalių slaptoms tarnybos ar kitoms nusikalstamoms grupėms kurios darytu žalą google vartotojams. Ką tai reiškia? Kad už nemokama ir kokybiška paslaugą "sumoku" tokių būdu kuris nereikalauja iš manęs pinigų ir man nedaro žalos. Tuomet kodėl turėčiau jaudintis, kad pagal mano surinkta informacija, man pateikiama reklama kuri mane galėtu dominti, o ne šlamštas kuris manęs nedomina? Čia iš tos pačios serijos kur aiškino kokia google paieška bloga nes paieškos rezultatuose pateikia tik tai kas gali mane dominti, o ne šlamšta kuris manęs 100% nedomina.
conjurer 2019-04-24 01:11
. Dar nepamirškime kad tokia informacija karts nuo karto nuteka, per metus būna keli dideli skandalai dėl įsilaužimų ir infomacijos vagysčių. Ir nelabai kalbama apie tiesioginę žalą. Dar negyvename rėžime, kur persekiojami bet kokie individai neatitinkantys visuomenės normų (gėjai, kitatikiai, savo nuomonę apie politiką turintys žmonės, žydai, kitos rasės, kontracepciją naudojantys žmonės, kompiuterinių žaidimų mėgėjai, meksikiečiai...), taigi toks informacijos rinkimas pakolkas daug žalos nepridarys. Tačiau taip masiškai informaciją renkančios bendrovės galų gale tampa propagandos skleidimo įrankiais, nes žinant žmogų, galima jį nuolat dozuoti efektyvia suasmeninta propaganda. Jei mano paskutinė pastraipa atrodo šiek tiek perlaužta, ar lunatikišką - išsisaugokit ją, ir paskaitykit po 10 metų.