Elektriniai paspirtukai kaip TOP miesto transporto priemonė. Kodėl apsimoka?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2019-07-28 12:52
elektrinio dviracio ekonomishkumas realus vaziuojant 25 km per valanda 100 km uzh kilovatvalande. nors gali buti ir 200 km uzh kilovatvalnde, jei nekalnuotas geras kelias ir nera stabdymu ir 20 procentu zhmogus padedavo pedalais.
AAA000 2019-07-29 08:25
koks dar tau ekonomiskumas? minamas dviratis ekonomiskiausias - jis praktiskai mazai genda. reikia keist tik padangas, guolius kas keli metai. siektiek priziuret. elektrinis dviratis jau kruva papildomu problemu. pagrindine - stimpantis akumas. taip pat ji ikraudinet reikia, priziuret daugiau sistemu. bet duoda papildomo greicio privaluma. duoda privaluma tingintiems mint. gali nuvaziuot didesnius atstumus su didesniu komfortu. paspirtukas tai is esmes vaikiskas zaislas. bet va elektrinis paspirtukas jau biski rimciau jis jau suteikia is esmes minamo dviracio judejimo galimybes, suteikia kompaktiskumo galimybe. dvirati taip lengvai nesusipakuosi i tase. ikraut gali nusinest visa paspirtuka, elektrionis dviratis nera toks patogus. ten reikia nusiiminet akuma, dvirati rakinet ir pan. gali pvz ikist kau kuriu kompaktisku modeliu paspirtukus i krautuves tasiu apsaugos dezes. ekonomija tai nesamoningai skaiciuoja... paspirtukai greit byra. ir akumas greit stimpa. taip kad gana brangus zaislas su minamu dviraciu net neverta lygint. dabar tiesiog malonumo bumas, nes tokios patirties nebuvo. bet bumas baigsis po kokiu 10-20 metu. tik geriausi modeliai manau liks ir toks judejimo modelis irgi liks. va tada greiciausiai ir bus geriausi paspirtukai gaminami. nusistoves mechanizmas. as keisciu net pavadinima i tiesiog "judejimo platforma" nes niekas ten nesispiria per daug su tais elektriniais paspirtukais... ir su mopedu tiesiogiai kvaila lygint. paspirtukas kazkas tarp ratukiniu paciuzu ir dviracio labiau. manau kokie ratukiniai batai su varikliu gal net juos isstumtu. pensionai dabar ir tuos elektrinius vazinejancius kreslus-"kiaulas" perka su sitais irgi galima lygint.
Paprastas_zmogus 2019-07-29 09:59
Nežinau, man tie paspirtukai tai gaidys. Lyginant su dviračiu, labai nesaugu važiuoti, komforto irgi nėra, nes visus kelio nelygumus labai jauti. Jei jau elektra, tai geriau elektrinis dviratis.