Kiek nacistinei Vokietijai trūko iki veikiančio branduolinio ginklo?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2019-05-06 18:24
Atominis ginklas, buvęs antro pasaulinio metu, mano manymu yra per daug pervertintas. Vėliau atsiradus tarpkontinentinėm raketom, ir dideliam atominio arsenalo kiekiui, atominis ginklas tapo labai rimtas. Bet V-2 atsirado 1944 metais, kai reichas jau buvo ties pralaimėjimo riba. Ir vokietijos armijos resursai jau buvo išsekę po ilgo fronto su rusija. Net jei jie būtų turėją atominį ginklą tuo metu kai buvo pagamintos V-2 raketos, tai nekeistų karo baigties. Gal karas būtų keliais mėnesiais ilgesnis. Dėl japonijos - panaši situacija, jie jau buvo pralaimėja, ir įvaryti į kampą kai buvo numestos atominės. Atominės bombos tik pagreitino jų pasidavimą.
WastedYears 2019-05-07 12:12
Japonai pasidavė ne dėl atominių bombų, o dėl SSRS galimos invazijos, kuri jau artėjo. Vien per Tokijo bombardavimą žuvo daugiau žmonių nei per atominės sprogimą. Imperatorius lankėsi sprogimo vietoje ir nekreipė dėmesio į nuostolius, lyg nieko nebūtų įvykę.
vanduo4 2019-05-07 15:19
Propaganda plauna mums smegenis, nes mes neturime kitokių įrodymų. Vedybos. Boba nuo suskilusios geldos ateina į prabangius namus, prisidaro vaikų ir galiausiai išmeta maitintoją į gatvę. Tad atsirado vedybinė sutartis. Tu gali čia gyventi kol laikaisi vietos tradicijų. O kaip dėl vaikų išlaikymo kai tėvas vaiko nenori, o moteris nori? Gal tai valstybės reikalas, nes vaikus auklėti be valstybės leidimo dabar yra draudžiama?!!!!
conjurer 2019-05-08 12:39