„Apple“ skelbia, kad naujausia „iOS“ versija nebus pasiekiama seniems „iPhone“ ir nebeliks „iTunes“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2019-06-10 12:04
iTunes yra visiškas šūūūdas. Negali įsikelti paprasčiausios muzikos, jeiu ji neturi originalo kredencialų. Įkeltos uzikos negali suskirstyti kaip nori, nes ją programa skirsto pagal savo žanrus ir stilius ir dar bybis žino ką. - Itunes yra visiškas pravalas. Lygiai kaip ir windows 10 paieškos sistema.
iPienius 2019-06-10 14:50
aisku negali isikelti, nes greiciausia muzika yra nelegali, todel gina autoriu teises
Paprastas_zmogus 2019-06-10 15:19
iTunes tikrai nėra tobulas, bet nusišneki. - Į iTunes gali įsikelti ką tik nori, kas atitinka supportinamus failų formatus. - Ką reiškia "susiskirstyti kaip nori"? Tau nepatinka, kad vienodą atlikėją turinčius kūrinius iTunes sugrupuoja į vieną atlikėją? Čia blogai? Taip išeina, kad iTunes yra šūdas, nes kaip Music Library tipo programa, atlieka savo darbą?
vanduo4 2019-06-10 23:48
- Aišku nepatinka kai ji skirsto dainas ne kaip tu nori, o kaip ji nori. Atlikėjai turi daug dainų ir visos jos būna skirtingų stilių - lėtos, greitos. O itunes viską suplaka į vieną krūvą ir neleidžia tau skirstyti savaip, jau nekalbant apie skirtymą pagal abėcėlę; ----------------- - Itunes yra kur va supista tragedija. Vien dėl šito šūdo apple įrenginiai gali tapti beverčiais, nes norint klausytis norimos muzikos turi pirkti atskirą įrenginį. Tik tiek kad aš muziką klausau namuose, o ne gatvėje, tai itunes funkcija man nereikalinga, o Iphone yra geriausias rinkoje telefonas.
Paprastas_zmogus 2019-06-11 11:03
What?