„Google“ milijonai ir daugelio metų tyrimai nuėjo veltui? Galutinė išvada liūdna - „nėra jokių įrodymų“, kad šaltosios sintezės fenomenas egzistuoja: bet yra ir gerų naujienų (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arunas1948 2019-06-12 21:24
Galejo manes paklausti uz dyka buciau pasakes nevarkit, nieko nebus.
Giedranatas 2019-06-12 22:00
Vat lieka klausimas ką vadinti įrodymu, nes turima omenyje energijos tiekimas, o kalba eina apie pavienius atvejus, kaip ir kituose tyrimuose kur vieno žybtelėjimo laukiama dešimtmečius. Ar toks dalykas negali įvykti, ar toks retas atsitiktinumas kad neverta? O gal pavyksta tik nuostolingomis salygomis?
AAA000 2019-06-13 00:37
10 milijonu cia tipo labai daug? googlui? idomu kai ten tam e-cat sekasi. ten asmenines lesas tyrejas ikiso apie 4 milijonus.
bahuriux 2019-06-13 00:49
Tai kad hot fussion dar nėra normalaus reaktoriaus, kuris palaikytu ilgalaikę reakciją, kuris dirbtu ne į nuostuolį energetiškai, jau nekalbant apie nuostuolius finansiškai. Šiaip daug garažinių mokslininkų gavo teigiamus rezultatus COP 1,5-3 užkūrę cold fussion reakciją slovike su volframo elektrodais vandens ir KOH NaOH tirpale. Nuoruodos bus vėliau, galvoju gal ir pats galėčiau pakartoti eksperimentą. Jei rasiu nereikalingą neržaveikinį termosą, ir volframo TIG elektrodą. Tiesiog pamatuosiu energijos sąnaudas vs vandens pašildymą kart masė kart vandens specifinė temperatūra. Turiu kažkokį rusų laikų latrą transformatorių, bet nepamenu kodėl eksperimentuotuojai rekomenduoja neviršyti 300V įtampos, gal dėl radiacijos nes uzsiveda persmarki reakcija, ar dar bala žino kas. Nu OK galbūt tai nėra cold fussion reakcija grynu pavidalu, galbūt čia tik cheminių elementų transmutacija su teigiamu energijos balansu. Edit: prisiminiau profesorius Lankauskas iš šiaulių buvo užkūręs tokio tipo reakciją, kaip aprašiau ir deklaravo COP 20 jei atmintis neapgauna manes.
Arunas1948 2019-06-13 06:32
Bachuriuks uzsimirsai, tokioms reakcijoms reikia milijoniniu temperaturu, pirma sukurk inda kuris islaikys tokia temperatura o tada jau kurk reaktoriu.
Hmz 2019-06-13 09:15
Tiktai kažkodėl apie tai nepaskelbė nė vieno mokslinio straipsnio. Vietoje to reklamavosi žurnalistams.
amas 2019-06-13 12:44
Blemba, ir man atrodo, kad 10 milijonų nekažką. Teoriniam pamastymams gal ir užtenka. Bet rimtai, mes padarom kokį konvėjerį už tiek, skardų krūva sulamkstytų visaip ir keletas motorų, juostos, dačikai ir valdymo elektronika. O čia ble naują energijos gamybos rūšį už tiek tikisi išgimdyt? Ką žinau.
bahuriux 2019-06-13 13:26
O šiaip nesunku patikrinti bet kurioj laboratorijoje, ar net garaže štai ką http://jlnlabs.online.fr/cfr/index.htm Panašu kad veikia, pats dar netikrinau. Energija į pliusą, bet elektrodas tirpsta, o tai jau finansiškai į minusą, ta prasme elektrodas galbūt bus brangesnis nei ta perteklinė energija jei palyginti su energijos pertekliumi. https://www.google.com/search?newwindow ... MGi9mTEa_E Kažkada buvo t.lt straipsnis su branduolių transmutacijos reakcija kurios metu išsiskiria paplidomai energija, kai nikelis verčiamas į varį. Jei gerai pamenu labai panašus setupas slovike.