Tokios geros kainos „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankei dar nebuvo: su nuolaidomis ir kuponais naujasis „Xiaomi“ hitas vos už 30€  (7)

„Xiaomi Mi Band 4“ - labai populiari išmanioji apyrankė. Tai - geras pasirinkimas visiems aktyvų gyvenimo būda propaguojantiems žmonėms. Spalvotas 0,95 colių AMOLED ekranas, 135 mAh baterija ir atsparumas vandeniui tikrai vilioja ne vieną. Jei svarstote įsigyti „Xiaomi Mi Band 4“, turime gerų žinių - dabar pats geriausias metas įsigyti šią apyrankę pigiai, nes tokių žemų kainų dar nebuvo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Band 4“ kaina

Kai rašėme apie „Xiaomi Mi Band 4“ anonsą, ši apyrankė kainavo šiek tiek daugiau nei 40 eurų. Tai - patrauklus pasiūlymas, tačiau buvo aišku, kad nuolaidos šią kainą gali gerokai sumažinti.

Dabar  taip ir nutiko - patikrinome, kokios parduotuvės siūlo didžiausias „Xiaomi Mi Band 4“ nuolaidas ir dabar ši apyrankė yra pigiausia kokia tik kada buvo. 

Jei dairotės išmaniosios apyrankės, „Xiaomi Mi Band 4“ yra išties geras ir praktiškai garantuotas pasirinkimas. Ypač dabar, kai šiam įrenginiui taikomos viliojančios nuolaidos. Juolab, kad dar neaišku, kada „Xiaomi Mi Band 4“ pasirodys Lietuvos parduotuvėse ir kiek jose kainuos.

Gearbest.com - €34,20;

  • 56 % nuolaida.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Geekbuying.com - €33,61;

  • 43% nuolaida
  • Su nuolaidos kuponu 3AJGCSES (jei dar galios) - €29,34;
  • Su nuolaidos kuponu 3AJGHRBI (jei dar galios) - €31,12;
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Neišsigąskite, jog už tokias geras kainas galima įsigyti tik kinišką apyrankės versiją - tarptautinė vis dar kainuoja nepigiai (38.70€). Pirmieji pirkėjai jau pastebi, kad kiniška versija nuo Europai skirto varianto skiriasi tik pakuote ir kinų kalba parašytu instrukcijos lapeliu. Visa kita, įskaitaint ir anglų ar rusų kalbas, yra identiška mūsų regionui skirtam variantui. 

„Xiaomi Mi Band 4“ yra visai šviežia išmanioji apyrankė. Tačiau turint omenyje „Xiaomi Mi Band“ serijos reputaciją galima prognozuoti, kad tai bus dar viena „Xiaomi“ pergalė dėvimos elektronikos rinkoje. Visos šios serijos apyrankės kopė aukštai į perkamiausių sąrašus ir pelnė ne vieną dizaino apdovanojimą.

Tiesa, dizaino prasme „Xiaomi Mi Band 4“ pasikeitė nedaug - tas pats mažas korpusas termoplastiko apyrankėje. Tačiau ekranas dabar yra spalvotas („Mi Band 3“ ekranas buvo vienspalvis) ir šiek tiek didesnis (0,95 prieš 0,78 colius). Dizainas yra minimalistinis, tačiau tikrai geras ir patogus - kam taisyti, kas nesugedę?

„Xiaomi Mi Band 4“ jau turi 125 mAh bateriją (be NFC - 135 mAh), kai senoji versija galėjo pasigirti 110 mAh. Tai, beje, nebuvo prastas rodiklis, tačiau kiekviena nauja versija turi demonstruoti progresą. Ir gerai, nes dabar „Xiaomi Mi Band 4“ net ir su spalvotu ekranu įkrovimo nereikalauja net 20 dienų.

„Xiaomi“ tikrai pasistengė kiekvienoje srityje žengti po žingsnelį į priekį. Fizinio aktyvumo asistentas dabar turi 6 ašių jutiklį, todėl veikia žymiai tiksliau nei senasis, kuris ir taip buvo labai geras. Nepaisant visų patobulinimų, „Xiaomi Mi Band 4“ sveria tik maždaug 3 gramais daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai (7)