„Olandiškas siekis“ gelbsti gyvybes - apie tai turi žinoti visi automobilių vairuotojai ir keleiviai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2019-06-30 22:41
galiu pasakyt - ideja kvaila. ir kad ja palaiko visokie babuinai - nuo to ji protingesne netampa. kaip pvz ismokint vaika kuris jau pejegia atsidaryt dureles to reflekso? daug geriau butu priverst automobiliu gamintojus idiegt veidrodelines apzvalgos sistemas is visu sedimu vietu. kad butu puiki apzvalga visiems, ne tik vairuotojui. dabar juk kameros plinta, ekranai - isvis galima standartizuot. ir pigiai stampuot. vaikai patys ismoks is suaugusiu stebet aplinka. plius stebet aplinka idomu. galima ispet vairuotoja - jei grybauja - kad butu atidesnis. ir t.t. saugumas kai stebi keli vaziuojantys - butu aukstesnio lygio - nei patiket viska tik vairuotojui. taip pat galima butu gamint dureles - atlauziamas iki galo, su specialiu vyriu mechanizmu. arba gale priverstinai diegt tik nustumiamas - pvz jei nera "privalomos" stebejimo sistemos. ir pan. mokintis kazkokiu "olandisku refleksu" tikrai neidomi veikla. ir faktiskai beprasmiska. nes ji tik dalinio efektyvumo. svarbiausias zmonijos resursas yra pragyvenimo laikas. gamint saugesnius automobilius - zmonijos laiko nekainuoja. o verst visa visuomene mokintis "priverstinai privalomosiuose kursuose" atimamt jos svarbiausia resursa - laika - cia reiketu pervardint "olandisku debilizmu", o ne "siekiu".
arthappyuphere 2019-07-01 13:01
Savaitgalį važiuojant į pajūrį savo vaikams sėdintiems ant galinės sėdynės bus pasakojama istorija apie "olandišką siekį" ar tai kad gamintojai neinkrustavo kažkokios technologijos?
sub 2019-07-01 14:00
Babuinai visur galvoja kad jie protingesni už kitus ir dažniausiai geriau lauks n metų, kol gamintojai į automobilius sukiš veidrodines apžvalgos sistemas visoms sėdimoms vietoms, vietoj to kad patys imtūsi inciatyvos ir išmoktų "Olandiško siekio", bei to išmokytu savo artimuosius, vaikus, gimines, draugus. Tuo žmonės ir skiriasi, vieni imasi inciatyvos ir keičia save bei aplinką, kiti laukia kol kas nors ką nors padarys. O dabar apie absurda: Kas tas "veidrodelines"? "svarbiausias zmonijos resursas yra pragyvenimo laikas. gamint saugesnius automobilius - zmonijos laiko nekainuoja." Čia vienas kitam prieštaraujantys sakiniai, visiškai jokios logikos. Vien kad ištestuot, kas saugiau, tada užpatentuot, išbandyt, paleist į gamybą reikia ne vieno žmogaus ir palygint nemažai laiko. Bet tu net to nepajėgi suprast. O jei dar gilintis į klausimą kokie resursai svarbiausi žmonijai, tai tu neturėsi tiek laiko.
AAA000 2019-07-02 02:16
sub 2019-07-02 09:00
Aš pajėgiu viską, tiesiog nenoriu nusirist iki tavo lygio, nes tu matomai užstrigęs tam etape. Sėkmės gyvenime su tokiu požiūriu, tu civilizacijos laipteliu tikrai nepalypėsi. Diskusija baigta.
AAA000 2019-07-02 09:08
tikrai pajegus suprast viska? man toks poziuris asiocijuojasi butent su babuiniska gyvenimo filosofija. kodel tu pvz is anksto isitikines, kad mano lygi pasiekt yra lengva? juk tu net nebandei, tau tik ATRODO, kad kazkuriam etape buvai toki lygi ivaldes aciu uz palinkejimus
sub 2019-07-02 11:24
Kol vieni teikia pasiūlymus, kurie niekur nenukeliauja ir jokio rezultato neduoda, kiti imasi inciatyvos iš savęs. Apie tai kalbėjau. Tavo lygį pasiekt sunku, nes reikia labai žemai krist ir aš to nesiruošiu daryt.
arthappyuphere 2019-07-04 14:28
jeigu tai veikia - tai nėra kvaila. Kas yra kvaila, viešai plūstis. Ai, nu ir mėtytis analogais apie nacius.