Baigėsi paskutinis mūšis dėl „Linkomanijos“: Aukščiausiasis teismas paskelbė nebeskundžiamą nuosprendį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2019-07-05 09:17
Dagar tiesiog reiktu pridaryti visokių kitų adresų, kureis būtu galima prisijungti. Įdomu ir jiems teismas būtų?
lizunas 2019-07-05 11:01
Nebebūtų teismo, dėl to Telia ir per teismus davėsi, suprasti, kad jei leis LM užblokuoti vien dėl to, kad LATGA ten rado SEL cd. Tokiu atveju dabar ir daug tinklalapių galima bus blokuoti, nes LATGA pamatys dainos nuorodą ar panašiai. Žodžiu...
HardAxe 2019-07-05 15:05
reik sumest į latgos puslapį nuordodą (kad ir kokiam komentare), o tada be galimybės pasitaisyti tik bum iš eterio juos...
Bruonius 2019-07-05 22:11
Linkomanija kaip veike taip ir tebeveikia. Pagal lankomuma bene 80% sugrizusiuju. Musu genijai dabar padare taip, kad kontroliuot veiklos isvis nebegali, nes teisiskai ir teoriskai ji uzdaryta. Tai dar vienas pavyzdys, kai visiskai nenutuokiantys asmenys imasi veikti, tasko musu visu pinigus ir dar pablogina situacija. Keista ir tai, kad pvz Torrent.lt, kuriame laisvai galima pornografijos parsisiust nera stabdomas.
amas 2019-07-05 23:38
Man be vpn taip parašė: 2019 m. sausio 15 d. Lietuvos Apeliacinis teismas priėmė nutartį, kuria įpareigojo didžiausius interneto prieigos paslaugų teikėjus blokuoti prieigą prie interneto svetainės linkomanija.net. Bet reikėjo vpn išjung, kad gaučiau šitą pranešimą.
amas 2019-07-05 23:41
Man tik įdomų jei prikuti daugybę domenų (ar kaip ten tai vadinama) kuriais būtu prieinama linkomanija. Ką tada darytu. Kaip kikass. Ten belekiek yra.
AAA000 2019-07-06 01:01
pagal mane reikia dns sistema isvis perkelt techniskai is interneto tiekeju servu i vartotoju kompus. dabar kompai nasus. protokola tereikia duomenu perdirbt i apsaugota. ir gales ciulpt ten tie visokie "blokuotojai" bus tik labai aiski situacija, arba rysys yra, arba rysio nera... o jei nera rysio - nera uz ka moket ir nera biznio. va tada ir rupinsis tiekejai vartotojais ir kaip islost bylas pries akivaizdzius parazitus - pasivadinusius "gynejai". man baigtis nepatiko. dabar klausimas tiesiog nustumtas i didesne erdve - kur dar internetas neapribotas. bet LIETUVOS APTVARE rysio laisve OFICIALIAI apribota!!!
Bjorn 2019-07-07 00:37
Biski nesuprantu kodel valdzia ima tik linkomanija jei torrent. Lt turinys dayg didesnis ?
immortallt 2019-07-07 01:39
Ne valdžia, o viena įstaiga. Matyt konkurentus naikina.
Berserkas 2019-07-08 02:05
Tai, kad jie visad turėjo kažkokia neapykanta tai Linkomanijai. Nors pats ten nesilankau ir torrent.ai labiau patinka. Bet ką jie padarė tai, tai kad dabar ir 10-čiai mokės apeiti visus draudimus. Ta prasme jie sau į koją įsišovė. Jeigu pareis prie f.in ir torrent.ai draudimų tuomet piratavimų tikrai nebesukontroliuos. Nors visgi iš mano pusės manau jog piratauti lietuviška turinį būtų negarbinga. Tačiau iš kitos pusės - tai šlamštas. Mat tokie puslapiai suteikia galimybę visiems prieiti prie didelio turinio. Negi vid. Lietuvis pirks žaidimus kur po 60 eur kainuoja kai išeina. Nu bus jeigu užkietėjęs fanas, bet tikrai nepirks kiekvieną mėnesį žaidimą už 60 eurų. Net toje pačioje JAV gyvenantiems atrodo jog 60 eur truputį per daug už žaidimą. Pagalvojus. Pareini ir viskas. Aišku gali dsr kartą pareiti, bet greičiausiai tik po kurio laiko. Taigi, piratavimas suteikė galimybę Lietuviams neatsilikti nuo interneto. Žaidimai, filmai, serialai. Netgi kaimuose ten per kompiuterius/TV žiūri naujausius filmus, serialus. Jeigu ne tai mes žiūrėjome dar vien tik Lietuviška televizija, o visgi žinome ką ren rodo. Nu per TV3 ar LNK parodo po metų ten kažkiek naujesnių filmų, bet tai didžioji dalis tas pats oer tą patį. Kad ir ką sakytu, bet aš Lietuvoje iš piratavimo matau tik nauda. Aišku kokioje JAV ir turtingesnioje Europos šalyje manau jog turėtų kovoti. Mat skirtingos prieinamumo galimybes, jeigu dabar tas kas siunčiasi nelegaliai negalės atsiųsti ir neturės pakankamai pinigų skirti tam. Jis vis vien jo nepirks. Tačiau tuo pačiu bus atskirtas nuo pasaulio. Nuo kito pasaulio krašto. Manau jog turėtų fokusuotis daugiau dėl lietuviško turinio kovojimo, o ne apskritai drausti svetaines ir tikėtis jog kažkas įvyks.