Informacija pasitvirtino: „Ford“ ir „Volkswagen“ apjungia pajėgas – drauge ruošiasi sudrebinti autonominių ir elektromobilių rinkas (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

arthappyuphere 2019-07-18 14:54
jeigu į žaidimą nebūtų įsijungusi Tesla tai šitie seni pirdžiai nebūtų priversti "jungtis" tam, kad pasivytų dabar jau pasaulinę tendenciją.
AAA000 2019-07-18 21:09
manau del kitko jungiasi. WW del dyzelgeito skandalo nori gaut stoga Amerikos rinkoje. o Ford tikisi atsigaut Europoje. plius atpigs komponentai. jie jau turejo bendru sekmingu projektu pries 20 metu. nori matyt pakartot.
Berserkas 2019-07-24 20:47
Dėl dyzelgeito VW dabar juda link elektrifikacijos. Aišku Tesla taip pat padarė įtaką. Kadangi realiai parodė visiems jog visgi įmanoma pelningai gaminti normalius elektromobilius kurie galėtų konkuruoti su VDV turinčiais automobiliais. O aš manau jog visgi bendrai VW ir Ford nesieks konkuruoti tuose pačiuose žemynuose. Jog pateiks kažkiek modelių tai tikrai taip gali būti, bet VW automobiliai nėra paklausus Amerikoje. Ford parduoda 8 kartus daugiau auto nei VW toje JAV ir VW 13-į pagal parduodamų auto skaičių. O VW parduoda daugiausiai auto Europoje. Ford galėtų pristatyti visokius elektrinius mustangus į Europą, o VW visokius elektrinius bagius į JAV. Todėl jos niekaip nekonkuruotų tarpusavyje nors būtų tose pačiose rinkose. Čia tik pavyzdys.