TOP 3 priežastys, kodėl verta įsigyti OLED televizorių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

peeplt 2019-07-24 14:56
Straipsnio antraštė, daug žadanti. Bet turinys nuviliantis. Ar verta mokėti 2x-3x didesnę pinigų sumą už 1,2-1,5x geresnį vaizdą? Klausimas taip ir neatsakytas. Kol kas panašu kad tai aktualu, jai esi technologijų entuziastas, arba žmogus kuris gali sau leisti geriausią ką siūlo rinka, nesigilinant į tokias smulkmenas kaip kaina. Žiūrint į oled tv tikrai kelia žavesį ką matai. Lygiai taip pat kaip prieš kelis metus kėlė žavesį LCD tv. Ir dabar tie demo filmukai atrodo įspūdingai jai šalia nestovi OLED Taigi, visdelto kodėl reikia pirkti OLED?
Staska 2019-07-26 10:36
,, Kol kas panašu kad tai aktualu, jai esi technologijų entuziastas, arba žmogus kuris gali sau leisti geriausią ką siūlo rinka, nesigilinant į tokias smulkmenas kaip kaina." Tuomet pusė Lietuvos gyventojų yra technologijų entuziastai, arba turčiai ir nesvarbu niekam kokia kaina naujausio iPhone, ar Samsung telefono
Atk 2019-07-26 18:15
oled gali isdegti, man labai patinka oled. bet pimas komentatorius teisus. zhmogus ir taip per daug visko vartoja, reikia mazhinti vartojima, o ne didinti, nupirkt ta, nupirk ana... paskii apsikrauna pilna nereikalingu daigtu arba ishmeta senus ir kenkia gamtai ir zhmonijai vartodamas.