Unikalus telefonas, kurį galima imti net į karą: speciali akcija „Elephone Soldier“ - pirmasis pasaulyje „neužmušamas“ telefonas su 2K ekranu, varžtais sutvirtintu korpusu, specialiu SOS mygtuku ir 5000 mAh baterija (Video)  (4)

„Elephone Soldier“ - tai unikalus garsaus kinų gamintojo išmanusis telefonas su 5,5 colių 2K rezoliucijos ekranu, „Android 8.0“ operacine sistema, 21+16 MP kamerų konfigūracija ir 5000 mAh baterija. Tačiau tai net nėra įdomiausios šio įrenginio savybės. Štai 5 išskirtiniai „Elephone Soldier“ bruožai, kuriais nepasižymi jūsų dabartinis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu parduotuvėje Gearbest telefonui „Elephone Soldier“ skelbiama speciali akcija, o kaina yra net labai gera - anonso metu tiek pat kainavo modelis su 64 GB atminties, o dabar už tą pačią sumą siūlomas telefonas su 128 GB. 

Tad tai - puiki proga pasidomėti, kuo šis telefonas kitoks ir kuo jis toks ypatingas.

1. Net 512 GB kortelė,  GPS ir GLONASS navigacijos sistemos

„Elephone Soldier“ turi 4 GB RAM ir 128 GB ROM atmintį, MTK X25 procesorių, „ARM Mali-T880MP4“ vaizdo plokštę ir du SIM kortelių lizdus.

Nors vidinė telefono atmintis siekia 128 GB, ją dar galite išplėsti atminties kortele, kurios talpa iki 512 GB.

Jis taip pat turi net 5000mAh talpos bateriją, tad energijos užteks ilgiems žygiams po gamtą. 

Šis telefonas lengvai susidoroja su daugeliu populiarių žaidimų ir veikia išties greitai ir sklandžiai. „Elephone Soldier“ palaiko 4G ryšį, „Bluetooth 4.1“, turi itin tikslias GPS ir GLONASS navigacijos sistemas. Ir visa tai yra išties puiku - jau vien šios savybės sukurtų išskirtinai gerą telefoną. Tačiau unikalios „Elephone Soldier“ savybės sudomina dar labiau.

2. Tai pirmasis atsparus telefonas su 2K ekranu

„Elephone Soldier“ yra atsparus kritimui ir vandeniui (apie tai vėliau), bet turi 5,5 colių FHD+ ekraną, pasižymintį 2560 x 1440 p rezoliucija. Tai - 2K teritorija, iki šiol buvusi neprieinama tokio tipo įrenginiams. Tokios raiškos ekraną turi nedaugelis telefonų, o jau su sutvirtintais korpusais iki šio modelio nebuvo nei vieno analogo. 

3. „Elephone Soldier“ yra neįtikėtinai kietas: metalinis rėmas su varžtais, smūgius sugeriantis termoplastikas ir apsaugotas ekranas

„Elephone Soldier“ yra skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jo metalinį rėmą dengia smūgius sugeriantis termoplastikas. Viskas sutvirtinta varžtais. Tai reiškia, kad nieko baisaus nenutiks, net jei šis telefonas nukris nuo stalo. Net ekranas yra apsaugotas nesibraižančiu „Corning Gorilla Glass 3“ stikliuku.

„Elephone Soldier“ taip pat yra atsparus vandeniui - atitinka IP68 standartą. Gamintojas teigia, kad jis gali būti panardintas net į 1 metro gylį. „Elephone Soldier“ yra toks tvirtas, kad galite jį nešioti pakabintą kuprinės išorėje, kad savo žygių metu galėtumėte naudotis itin tikslia GPS+GLONASS navigacija ar 21 ir 16 MP kameromis.

4. Galingas LED žibintuvėlis, klasikinis kompasas ir net specialus SOS mygtukas

„Elephone Soldier“ yra ne tik atsparus aplinkai. Jis turi ir galingą LED žibintuvėlį, kuris padės stovyklaujant. Nors šis telefonas turi galingą navigacijos įrangą, gale jis taip pat turi ir klasikinį kompasą. Galiausiai, nugarėlėje yra is SOS mygtukas - tai yra vienas iš nedaugelio išmaniųjų, kuris turi dedikuotą mygtuką pagalbos iškvietimui.

Nepaisant viso šio turto, nereikės baimintis, kad „Elephone Soldier“ baterija išseks labai greitai. Šis telefonas turi 5000 mAh ličio polimerų bateriją. Ji yra ne tik labai talpi, bet ir išmani - „Elephone Soldier“ energiją naudoja labai taupiai.

5. 4K raiška filmuojanti kamera, 16MP raiškos asmenukių kamera

Ne visi nuolat leidžiasi į žygius, todėl „Elephone Soldier“ turi ir puikias savybes maloniam laiko praleidimui. 21 MP galinė kamera filmuoja 4K raiška, o 16 MP priekinė kamera daro puikias asmenukes. „Elephone Soldier“ taip pat turi aukštos kokybės garso sistemą su sustiprintais žemais dažniais. Galiausiai, viskas pasiekiama labai patogiai dėl šone sumontuoto pirštų atspaudų skaitytuvo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(39)
(10)
(29)

Komentarai (4)