Kinijos turgelio stebuklai: bene įspūdingiausias 2018 m. žiemos anonsas - išmanieji telefonai „Elephone U“ ir „Elephone U Pro“ su AMOLED ekranu, „Snapdragon 660“ CPU, 6 GB RAM ir net belaidžiu įkrovimu (Video)  (1)

Vietinis Kinijos gamintojas „Elephone“ šiais metais kaip niekada daug pastangų skiria savo išmaniųjų telefonų prekiniam ženklui pristatyti – pirmieji įspūdingi anonsai pasirodė jau sausio mėnesį, o dabar jau skelbiama apie naujus anonsus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šių metų sausį oficialiai pristatytas „Elephone P8 MAX“ ne tik papildė „P8“ serijos išmaniųjų telefonų asortimentą, bet taip pat net ir pačius didžiausius skeptikus nustebino integruota 5000 mAh talpos baterija. Tuo tarpu vasarį „Elephone“ pasitinka su naujos kartos išmaniaisiais telefonas „Elephone U“ ir „Elephone U Pro“.

Šiuo atveju tenka pripažinti, kad „Elephone U“ ir „Elephone U Pro“ šiek tiek primena „Samsung“ produkciją. Vis dėlto ilgą laiką visame pasaulyje pripažintų gamintojų išmaniųjų telefonų kopijų vietiniams Kinijos gamintojams dažniausiai taip tiksliai atkartoti nepavykdavo. Kitaip sakant, šie išmanieji telefonai atrodo ne tik elegantiškai ir solidžiai, tačiau greičiausiai taip pat pirmąjį kartą Kinijoje sukurtų išmaniųjų telefonų istorijoje gali nustebinti net ir savo našumu.

Jeigu norite geriau suprasti ką šį kartą iš tikrųjų pavyko sukurti kinams, tiesiog rekomenduojame pasidomėti „Elephone U Pro“ išmaniuoju telefonu, kuris net ir didžiausius skeptikus tikrai nustebins 5,99 colių įstrižainės lenktus kraštus turinčiu AMOLED technologijos ekranu (2160 x 1080). Čia dar svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad šį ekraną nuo susibraižymų apsaugo pažangus „Corning Gorilla Glass 5“ stiklas.

Prie visa to iš karto reikia pridėti dar ir tai, kad tai vienas iš nedaugelio kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris nuo pirmosios pardavimo dienos iš karto yra aprūpintas itin našiu „Snapdragon 660“ centriniu procesoriumi bei „Adreno 512“ vaizdo plokšte. Be to, „Elephone U Pro“ dar gali pasigirti 6 GB operatyviąja RAM atmintine, 128 GB vidine ROM atmintimi bei dviguba galinėje  dalyje integruota kamera (13 MP + 13 MP).

Neįtikėtinai skamba ir tas faktas, kad išmanusis telefonas „Elephone U Pro“ iš karto yra parduodamas su „Android 8.0 Oreo“ operacine sistema. Ir jeigu šių privalumų vis dar negana, tuomet įsidėmėkite ir tai, kad 3550 mAh talpos baterija aprūpintas „Elephone U Pro“ yra vienas iš nedaugelių kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris taip pat siūlo išnaudoti belaidžio baterijos įkrovimo privalumus.

Greičiausiai jau spėjote pagalvoti, kad tokias technines charakteristikas turintis išmanusis telefonas kainuoja tikrai daug. Vis dėlto „Elephone“ sunkiai paaiškinamu būdu itin racionaliai sugebėjo išspręsti net ir šį aspektą, kadangi „Elephone U Pro“ Kinijoje anonso proga galite įsigyti už tikrai labai patrauklią 348 eurų kainą.

Tuo tarpu jeigu manote, kad „Elephone U Pro“ yra šiek tiek per brangus, rekomenduojame pasidomėti 290 eurų kainuojančiu „Elephone U“ išmaniuoju telefonu.

Šiuo atveju įvertinkite tik tai, kad nors ir sutaupysite 60 eurų, tačiau turėsite tenkintis mažiau našiu „Helio P23“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-G71 MP2“ vaizdo plokšte, taip pat teks atsisakyti belaidžio įkrovimo ir bent jau kol kas apsiriboti „Android 7.1“ operacinės sistemos teikiamomis galimybėmis.

Abiem telefonams nurodytos kainos yra su anonso progai skirta nuolaida, tad tikrosios prašomos kainos vėliau bus juntamai didesnės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai (1)