Kinijos turgelio stebuklai: belaidė klaviatūra su aliuminio karkasu ir ličio jonų baterija, už „Xiaomi“ dvigubai pigesnis vaizdo registratorius „Junsun S30“ ir išmanioji apyrankė iš „Lenovo“ (Video)  ()

Jeigu domitės įvairiais kiniškais elektroniniais aksesuarais, tai greičiausiai sutiksite, kad kiekvieną savaitę organizuojami išpardavimai yra bene geriausias būdas, kuris šiuo atveju leidžia operatyviai susipažinti su pačiais naujausiais Kinijos elektroninių parduotuvių pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, „Flash Sale“ išpardavimas Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ yra organizuojamas praktiškai kiekvieną mėnesį ir čia galima surasti tikrai įdomių pasiūlymų. Pavyzdžiui, vėl sumažinta kaina naujos kartos „Bluedio T4S“ ausinėms (dabar jos kainuoja 36€), kurios pilnavertiškai lyginamos su geriausiomis tokio tipo, bet beveik 10 kartų brangesnėmis ausinėmis.

Taip pat čia randame dažnai giriamą ir plačiai pagarsėjusią „Xiaomi Selfie Stick“ trikojį-asmenukių lazdą už 14€ ir dar daug kitų jau aprašytų daiktų. Tačiau kas kartą jis sugrįžta su naujais pasiūlymais, kurių šį kartą, žinoma, taip pat netrūksta.

Belaidė klaviatūra su aliuminio karkasu ir ličio jonų baterija

Jeigu ieškote naujos belaidės Bluetooth klaviatūros, tai šią savaitę greičiausiai susidomėsite 27 eurus kainuojančia itin geru mobilumu išsiskiriančia belaide klaviatūra „Ajazz AK3.1“.

Ši naujos kartos belaidė Bluetooth tipo klaviatūra yra santykinai lengva (300 gramų) ir taip pat daugelį potencialių pirkėjų maloniai nustebina dėl savo labai optimalių matmenų (28,2 x 11,6 x 1,5 cm).

Be to, „Ajazz AK3.1“ korpuso karkasas yra pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, o mygtukai iš patikimo ABS plastiko. Įdomu ir tai, kad „Ajazz AK3.1“ yra aprūpinta talpia 350 mAh ličio jonų baterija, kas reiškia, kad šią klaviatūrą tiesiog galėsite bet kada įkrauti naudodami įprastą USB jungtį.

Vaizdo registratorius su WiFi ryšiu ir 150 laipsnių matymo kampu

Skaitytojai, kurie ieško kompaktiško ir tuo pačiu nebrangaus automobilinio vaizdo registratoriaus, šį kartą tiesiog būtinai privalo atkreipti dėmesį į vos 16 eurų kainuojantį vaizdo registratorių „Junsun S30“.

Jei jo išvaizda kažkur matyta, nesistebėkite – jis primena tik pernai pristatytą ir žaibiškai išpopuliarėjusį „Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR“ vaizdo registratorių, tačiau pastarasis kainuoja beveik 40€, kai „Junsun S30“ yra daugiau nei 2 kartus pigesnis.

„Junsun S30“ pasižymi ne tik itin gera kaina, bet ir savo kainos diapazone labai gerais parametrais.

Šį vaizdo registratorių pirkėjai bene labiausiai pamėgo dėl plataus 150 laipsnių matymo kampo (angl. Field of View – FOV). Vis dėlto „Junsun S30“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes turi integruotą WiFi ryšio modulį, kas leidžia prieš šio vaizdo registratorius naudojant išmanųjį telefoną prisijungti net ir tada, kai nuo automobilio esate nutolę 15 metrų atstumu. Svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Junsun S30“ turi integruotą 200 mAh talpos bateriją, todėl be papildomos įkrovos esant reikalui gali būti naudojamas net iki 90 minučių.

Į šį registratorių dėmesį atkreipia ir labai geri vertinimai iš pirkėjų – jis surenka 4.91 balus, kas yra tikrai labai geras rezultatas tokios kainos produktui.

Išmanioji apyrankė „Lenovo HW01“ su dideliu ekranu ir nuolatiniu širdies ritmo matavimu

Greičiausiai sutiksite, kad šiuo metu yra pats geriausias laikas pasirūpinti fiziniu aktyvumo asistentu, kadangi dabar šiems elektroniniams aksesuarams dėl kur kas mažesnės paklausos yra taikomos didesnės nuolaidos.

Pavyzdžiui, itin patikimo bei visame pasaulyje gerai žinomo gamintojo fizinį aktyvumo asistentą „Lenovo HW01“ šiuo metu Kinijoje galite įsigyti vos už 17 eurų.

„Lenovo HW01“ kaip ir daugelis kitų fizinių aktyvumo asistentų geba skaičiuoti žingsnius, įveiktą atstumą, gali sekti miego kokybę ir taip pat turi integruotą pulsometrą bei begarsį žadintuvą.

Ši apyrankė taip pat turi galimybę nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir jame grojančią muziką. „Lenovo HW01“ turi integruotą 85 mAh talpos bateriją, kuri užtikrina, kad šis fizinis aktyvumo asistentas budėjimo režime be papildomos įkrovos veiks 7 dienas.

Lyginant su pigių apyrankių etalonu „Xiaomi Mi Band 2“ tai nėra daug – pastaroji budėjimo režime ištveria 20 dienų. Tačiau Xiaomi turi 0.46“ įstrižainės OLED ekraną, o „Lenovo HW01“ -  0.91“ OLED ekraną. Didesnis ekranas reikalauja didesnių energijos sąnaudų, tačiau jame telpa daugiau informacijos.

Tačiau svarbiausias skirtumas, kuris ir lemia skirtingą apyrankių ištvermę – širdies darbo matavimo skirtumai. „Lenovo HW01“ širdies ritmą matuoja nuolatos, tad bet kada galite sužinoti jos būseną, o „Xiaomi Mi Band 2“ tai daro tik tuomet, kai paprašote pamatuoti. Taip „Xiaomi“ sutaupo daug energijos, tačiau vartotojui nėra labai patogu.

„Xiaomi Mi Band 2“ tarptautinė versija su simboline nuolaida šiuo metu kainuoja 24€, o „Lenovo HW01“ turi kur kas didesnę nuolaidą, tad jos kaina nukritusi iki tikrai simpatiškos – 17€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()