Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga nuolaida skelbiama naujos kartos 6.0“ įstrižainės telefonui „MAZE Alpha X“ su visiškai švariu „Android“ ir „Corning Gorilla Glass 5“ ekranu (Video)  (1)

Jeigu sekate kiniškų išmaniųjų telefonų naujienas, tai greičiausiai jau būsite girdėję ir apie vietinį Kinijos išmaniųjų telefonų gamintoją „MAZE“. Tuo tarpu visiems likusiems, norime priminti, kad „MAZE“ yra vienas iš tų gamintojų, kuris apie save pirkėjams yra linkęs priminti gana retai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tą gana puikiai patvirtina ir santykinai ribota gamintojo išmaniųjų telefonų pasiūla – „MAZE“ sąrašą šiuo metu sudaro vos 4 modeliai. Vis dėlto labai dažnai patys geriausi rezultatai atsispindi ne kiekybėje, o kokybėje.

„MAZE“ yra vienas iš tų pavyzdžių, kuris šį gerai žinomą posakį puikiai patvirtina praktiškai. Pavyzdžiui, apie šio gamintojo aukščiausios klasės išmanųjį telefoną „MAZE Alpha“ rašėme praėjusią vasarą. Nepaisant to, kad nuo to laiko praėjo daugiau nei pusė metų, „MAZE Alpha“ dar ir šiandien yra populiarus išmanusis telefonas, kuriam dažnai yra taikomos nuolaidos.

Šiuo metu su nuolaida „MAZE Alpha“ išmanųjį telefoną galite įsigyti už 127 eurus – priminsime, kad tuoj po anonso prieš metus jau ir su nuolaida jis kainavo 160€, o vėliau brango iki 180€.

Tuo tarpu tiems skaitytojams, kurių poreikių „MAZE Alpha“ jau netenkina, rekomenduojame pasidomėti šio vietinio Kinijos gamintojo naujiena – naujos kartos išmaniuoju telefonu „MAZE Alpha X“.

Vos tik žvilgtelėjus į „MAZE Alpha X“ tampa aišku, kad dizaino aspektu šis išmanusis telefonas yra gerokai patobulinta „MAZE Alpha“ išmaniojo telefono versija. Tai taip pat akivaizdžiai jaučiasi vertinant korpuso matmenis ir bendrą išmaniojo telefono svorį. Pavyzdžiui, jeigu „MAZE Alpha“ matmenys siekia 15,98 x 8,25 x 0,81 cm, o svoris apie 552 gramus, tai naujos kartos išmaniojo telefono „MAZE Alpha X“ matmenys yra 15,64 x 7,46 x 0,81 cm, o svoris jau vos 515 gramų.

Įdomu, kad šie pakeitimai taip pat nesutrukdė „MAZE Alpha X“ integruoti analogiško 6 colių įstrižainės ekrano, o kas įdomiausia, ekrano raiška netgi pagerėjo (2160 x 1080). Tuo tarpu baterijos talpa sumažėjo vos 100 mAh ir dabar siekia 3900 mAh. Analogiškai 6 GB operatyvioji RAM atmintinė bei 128 GB vidine ROM atmintis, kuri „MAZE Alpha“ atveju buvo integruojama tik išskirtinių užsakymų metu, dabar tapo „MAZE Alpha X“ išmaniojo telefono įprastu techninių charakteristikų standartu.

Galiausiai dar norisi pridėti ir tai, kad „MAZE Alpha X“ yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek Helio P25“ centriniu procesoriumi, „ARM Mali-T880 MP2“ vaizdo plokšte, dviejų kartų optinį priartinimą siūlančia 16 megapikselių kamera ir taip pat turi išmaniojo telefono priekyje integruotą informacinį LED, kas kol kas vis dar yra gana didelė naujiena Kinijoje gamintiems išmaniesiems telefonams.

Be to, gamintojas akcentuoja dar ir tai, kad „MAZE Alpha X“ yra įdiegta praktiškai originali „Andoid 7.0“ operacinės sistemos versija, o tai reiškia, kad šiame išmaniajame telefone taip pat tikrai nerasite nereikalingų Kinijos rinkai skirtų trečiųjų šalių taikomųjų programų.

Pristatant šį telefoną šiek tiek glumina tai, kad Gearbest pateikiamose specifikacijose yra palikta įvairių klaidų – realybės neatitinka procesorius, neminimas „Corning Gorilla Glass 5“ ekranas, klaidingai nurodyti galinės kameros pikseliai. Tačiau klaidų nėra šiame video intarpe – jame galite tiksliai sužiūrėti specifikacijas.

Skubame pranešti, kad anonso proga „MAZE Alpha X“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse su nuolaida dabar galite įsigyti už maždaug 212 eurų. Jei telefonas yra įdomus, tuomet patikėkite, paskubėti tikrai verta, kadangi vėliausiai nuo kitos savaitės šis išmanusis telefonas brangs iki maždaug 250 eurų, o gali ir dar anksčiau, kai tik baigsis anonso progai skirta partija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (1)