Kinijos turgelio stebuklai: 120 GB išorinis SSD diskas su USB C tipo jungtimi, į kišenę telpantis mini kompiuteris bei skaitmeninis laikrodis su žadintuvo ir belaidės kolonėlės galimybėmis  ()

Kiekviena naujų metų pradžia ypatinga tuo, nes taip pat asocijuojasi su praėjusių metų įgyvendintais iššūkiais. Pavyzdžiui, šiuo laikotarpiu Kinijos elektroninėse parduotuvėse įprasta rengti išpardavimus, kurie leidžia susipažinti su geriausiai per paskutiniuosius dvylika mėnesių pirktais produktais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu domitės tokiais pasiūlymais, tai šią savaitę taip pat rekomenduojame pasidomėti ir išskirtiniais „2017 Top Sellers“ išpardavimo pasiūlymais.

120 GB išorinis SSD diskas

SSD diskai pamažu tampa mūsų kasdienybe, tačiau kaip išorinius diskus juos kol kas vis dar naudojame gana retai. Vis dėlto jeigu jau seniai svajojate apie tokį aksesuarą, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 50 eurų kainuojančiu išoriniu 120 GB talpos SSD disku „KingDian P10“.

Šis nešiojamas SSD diskas su USB C tipo jungtimi ypatingas tampa dėl patvaraus metalinio korpuso bei deklaruojamų 320 MB/s rašymo ir 280 MB/s skaitymo spartų, o daugiausiai pirkėjų teigiamų atsiliepimų, žinoma, susilaukia dėl itin optimalių matmenų (6,6 x 3,6 x 0,9 cm).

Verta pastebėti, kad Lietuvoje kol kas išoriniai SSD diskai su USB C tipo jungtimi yra retas dalykas, tad dažniausiai tenka tokių daiktų dairytis užsienio parduotuvėse.

Mini kompiuteris su HDMI jungtimi

Skaitytojams, kuriems kompiuteris yra svarbiausias darbo įrankis, turėtų patikti 80 eurų kainuojantis ir per HDMI jungtį prie bet kokio ekrano ar monitoriaus prijungiamas mažų gabaritų kompiuteris „Higole D2“.

Šiuo atveju svarbiausia atkreipti dėmesį į tai, kad „Higole D2“ yra aprūpintas „Intel Z8350“ centriniu procesoriumi, „Intel Gen 8“ vaizdo plokšte, 2 GB operatyviąja RAM atmintine bei net 32 GB vidine ROM atmintimi, o kiekvieną pirkėją taip pat maloniai gali nustebinti ir dėl iš karto įdiegtos „Windows 10“ operacinės sistemos.

Be to, „Higole D2“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes turi integruotą WiFi ryšio modulį bei Micro SD kortelės lizdą, kurio dėka šio mažų gabaritų kompiuterio vidinę atmintį bet kada galima praplėsti dar 64 GB.

Skaitmeninis laikrodis su belaide kolonėle ir žadintuvu

Jeigu ieškote naujo šiuolaikiškai atrodančio skaitmeninio laikrodžio ar žadintuvo, tai šį kartą greičiausiai galite susidomėti ir 19 eurų kainuojančiu neįprastu „Yayusi V9 Mini“ aksesuaru su žadintuvo funkcija.

Kitaip sakant, „Yayusi V9 Mini“ šiuo atveju atstoja ne tik žadintuvą, bet ir skaitmeninį laikrodį, o esant poreikiui šis aksesuaras taip pat gali veikti ir kaip belaidė Bluetooh garso kolonėlė. Įdomu ir tai, kad „Yayusi V9 Mini“ dar gali pasigirti integruotu 3,5 milimetrų garso įėjimu bei Micro SD kortelės lizdu. Galiausia svarbu ir tai, kad šis aksesuaras neužima daug vietos, kadangi jo matmenys – 8 x 8 x 6,4 cm.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()