Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas išmanusis telefonas „UMIDIGI S2 Lite“ - 5100mAh baterija, 6“ bei 18:9 formato ekranas, visiškai švarus „Android 7.0“ (Video)  (3)

Vietiniai Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai dar pernai įrodė, kad jų kuriama produkcija sparčiais žingsniais artėja prie elitinio visame pasaulyje gerai žinomų gamintojų būrio. Pirmasis tai demonstruoti, žinoma, pradėjo „Xiaomi“, tačiau 2017 metais pagaliau pilnai savo visą potencialą atskleidė ir „UMIDIGI“. Tenka pripažinti, kad pastarąjį gamintoją bene labiausiai išgarsino „UMIDIGI S2“ išmanusis telefonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie šį išmanųjį telefoną rašėme dar praėjusių metų rugsėjį.

Nuo to momento praėjo gana nemažai laiko, tačiau „UMIDIGI S2“ per tą laiką atpigo tik vos kiek daugiau nei 40 eurų, t. y. nuo 193 eurų iki 150 eurų.

Tuo tarpu siekdamas įrodyti šio pernai anonsuoto išmaniojo telefono ilgaamžiškumą bei svarbą „UMIDIGI“ šiais metais žengė dar vieną Kinijos gamintojams neįprastą žingsnį – išleido atnaujintą šio išmaniojo telefono versiją „UMIDIGI S2 Lite“.

Tenka pripažinti, kad „UMIDIGI S2 Lite“ išmanusis telefonas kardinalių pokyčių pirkėjui tikrai nepasiūlys. Vis dėlto optimizuotos ir tam tikrais aspektais atnaujintos techninės charakteristikos bei dar patrauklesnė kaina kartais yra būtent tai, ko ieško daugelis potencialių pirkėjų. Šiuo atveju svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „UMIDIGI S2 Lite“ bent jau kol kas galima įsigyti tik Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“, kadangi „UMIDIGI“ šį kartą savo pagrindiniu atstovu pasirinko būtent šią elektroninę parduotuvę.

Priminsime, kad pernai anonsuotas „UMIDIGI S2“ išmanusis telefonas šiuo metu Kinijos rinkoje kainuoja apie 150 eurų. Tuo tarpu dabar naujos kartos išmanųjį telefoną „UMIDIGI S2 Lite“ iki pirmadienio „Gearbest“ galite įsigyti už dar labiau patrauklią 125 eurų kainą.

Šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad „UMIDIGI S2 Lite“ pusmečiu anksčiau anonsuotam „UMIDIGI S2“ išmaniajam telefonui nusileidžia tik mažesnės 32 GB talpos vidine ROM atmintimi bei šiek tiek mažiau našiu „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi. Vis dėlto šios optimizacijos „UMIDIGI S2 Lite“ išėjo į naudą.

Kitaip sakant, „UMIDIGI S2 Lite“ pranašumą prieš „UMIDIGI S2“ įgyja todėl, nes yra aprūpintas geresne kamera (16 MP + 5 MP prieš 13 MP + 5 MP), o kas įdomiausia taip pat dar gali pasigirti ir antrosios kartos integruotu „Face ID“ veido atpažinimo techniniu sprendimu. Čia galima pabrėžti, kad šis techninis sprendimas metų pabaigoje išleistuose kiniškuose išmaniuosiuose telefonuose tapo įprastu standartu, tačiau „UMIDIGI S2 Lite“ šiuo metu greičiausiai yra pirmasis išmanusis telefonas rinkoje, kuris naudoja antrąją „Face ID“ technologijos versiją.

Galiausiai norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis naujos kartos 6 colių įstrižainės ekranu (1440 x 720) aprūpintas ir pilnai metalinį korpusą turintis išmanusis telefonas taip pat taps vienu pirmųjų Kinijoje pagamintų išmaniųjų telefonų su „Android 8.1“ operacine sistema. Visa tai tampa įmanoma todėl, nes šiuo metu „UMIDIGI S2 Lite“ yra parduodamas su visiškai originalia „Android 7.0“ platforma. Taigi, vos tik „Google“ išleis „Android Oreo“ operacinės sistemos versiją, ją savo išmaniuosiuose telefonuose taip pat galės įsidiegti ir „UMIDIGI S2 Lite“ savininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(3)
(8)

Komentarai (3)