Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaidomis siūlomas išmanusis telefonas „KOOLNEE K1 Trio“ – visiškai švarus „Android 7.1“, beveik berėmis 6.01“ ekranas, 4200 mAh talpos baterija  ()

Nuolatinėmis naujovėmis Kinijos išmaniųjų telefonų rinkoje greičiausiai nieko nenustebinsi. Vis dėlto šiuo atveju taip pat verta sutikti, kad kinai nebijo eksperimentų ir tobulėja greičiau nei buvo galima tikėtis. Nors šie metai dar tik prasideda, tačiau jau dabar galima susidaryti įspūdį, kad kinai aktyviai ieško sprendimų, kurie leistų užtikrinti maksimalų „Android“ operacinės sistemos stabilumą bei funkcionalumą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo ketinimus puikiai patvirtina ir naujos kartos ką tik pasirodęs išmanusis telefonas „KOOLNEE K1 Trio“. Visų pirma norisi pradėti nuo to, kad šiame išmaniajame telefone yra įdiegta originali „Google“ sukurta „Android 7.1“ operacinė sistema. Kadangi gamintojas platformoje neatliko jokių papildomų modifikacijų, tai yra labai tikėtina, kad „KOOLNEE K1 Trio“ anksčiau ar vėliau taip pat sulauks „Android 8.0“ operacinės sistemos atnaujinimo.

Norisi pabrėžti dar ir tai, kad „KOOLNEE K1 Trio“ vartotoją gali identifikuoti ne tik pagal piršto antspaudus, bet ir pagal savininko veidą – tai dar vienas svarbus bei vis didesnį prestižą kiniškiems išmaniesiems telefonas teikiantis programinio lygmens sprendimas.

Išoriškai „KOOLNEE K1 Trio“ surasti priekaištų taip pat sunku. Šis išmanusis telefonas (15,73 x 7,52 x 0,84 cm) maloniai stebina ne tik metaliniu korpuso rėmeliu, bet ir užapvalintais kraštais galinėje dalyje. Būtent toks sprendimas „KOOLNEE K1 Trio“ suteikia papildomo ergonomiškumo. Tai kiekvienam potencialiam pirkėjui tampa itin svarbiu aspektu tada, kai paaiškėja, kad šis išmanusis telefonas turi net 6,01 colių įstrižainės lietimui jautrų ekraną (2160 x 1080).

Šiuo atveju norisi atkreipti dėmesį ir į tai, kad šis išmanusis telefonas yra aprūpintas naujausios kartos aštuonių branduolių „MediaTek Helio P23 (MT6763)“ centriniu procesoriumi ir taip pat gali pasigirti 6 GB operatyviąja RAM atmintine bei įspūdinga 128 GB talpos vidine ROM atmintimi. Be to, „KOOLNEE K1 Trio“ turi 4200 mAh talpos bateriją bei kiekvieną potencialų pirkėją maloniai stebina gale integruota dviguba kamera (16 MP + 2 MP) su LED blykste.

Galiausiai skubame pranešti ir tai, kad anonso proga „KOOLNEE K1 Trio“ išmanųjį telefoną galite įsigyti su maždaug 25 eurus siekiančia nuolaida. Tuo tarpu jeigu delsite iki kito pirmadienio, tuomet teks pasigailėti, nes jau nuo vasario 5 dienos už šį „tri-bezel-less“ tipo ekranu aprūpintą išmanųjį telefoną teks mokėti apie 225 eurus.

Tuo tarpu jeigu dėl vienų ar kitų priežasčių šiuo naujos kartos išmaniuoju telefonu nesusidomėjote, tuomet šią savaitę taip pat rekomenduojame pasidomėti ir „Top Brands Best Mobile Phones“ išpardavimo pasiūlymais. Šis išpardavimas labiausiai intriguoja dėl to, nes jame tiesiog vienoje vietoje turite puikią progą susipažinti su bene geriausiais šiuo metu Kinijos rinkoje parduodamais vietinių gamintojų išmaniaisiais telefonais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(8)
(1)

Komentarai ()