Kinijos turgelio stebuklai: naujas universalus planšetinis kompiuteris „Chuwi SurBook Mini“ jau lyginamas su „Microsoft Surface Pro 4“ ir net „Apple iPad Pro“ – pilnai metalinis korpusas, stovas, klaviatūra ir originali „Windows 10“ OS  ()

Mobilumą vertinantys pirkėjai yra sutrikę. Sutikime, naujos kartos mažų gabaritų nešiojamų kompiuterių pasiūlymų rinkoje tikrai netrūksta. Vis dėlto jų kaina šiuo metu dažnai pasiekia tokias aukštumas, kad dažnas potencialus pirkėjas apie tokį pirkinį negali išvis net pasvajoti. Vos ne vienintelis liekantis pasirinkimas - kokybiškas planšetinis kompiuteris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, šiuo atveju našumas nukenčia, tačiau jo reikia tikrai ne visiems. Kitaip sakant, planšetiniai kompiuteriai leidžia ne tik sutaupyti, bet taip pat dar gali pasiūlyti ir nešiojamam kompiuteriui prilygstantį funkcionalumą, kurio šiuo metu tikrai pakaks bet kuriam tipiniam įprastų poreikių naudotojui. Jeigu aktyviai ieškote būtent tai siūlančio planšetinio kompiuterio, tuomet šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į Kinijoje pagamintą naujos kartos planšetinį kompiuterį „Chuwi SurBook Mini“.

Šis kinų planšetinis kompiuteris į akis krenta jau vien dėl to, nes turi pilnai metalinį korpusą bei gale integruotą 125 laipsnių kampu pakreipiamą specialų stovą. Nors sunku tuo patikėti, bet tokių savybių kombinacijos negali pasiūlyti net „Microsoft Surface Pro 4“ planšetinis kompiuteris.

Be to, „Chuwi SurBook Mini“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes yra aprūpintas ne tik dviem standartinėmis A tipo USB 3.0 jungtimis, bet taip pat gali pasigirti ir įdiegta USB C tipo jungtimi. Pavyzdžiui, šios jungties neturi nei jau minėtas „Microsoft Surface Pro 4“, nei prestižinis „Apple iPad Pro“ planšetinis kompiuteris.

Poreikis „Chuwi SurBook Mini“ lyginti su „Microsoft“ produktais atsiranda tikrai ne atsitiktinai – tai vienas iš tų retų atvejų, kai Kinijoje pagamintame planšetiniame kompiuteryje yra įdiegta originali „Windows 10“ operacinė sistema.

Kaip jau buvo užsiminta pradžioje, 10,8 colių įstrižainės ekranu (1920 x 1280) aprūpintas „Chuwi SurBook Mini“ tikrai nėra pats našiausias planšetinis kompiuteris, tačiau tikrai nepaneigsi, kad 4 GB operatyvios RAM atmintinės, 64 GB vidinės eMMC tipo ROM atminties, keturių branduolių „Intel Celeron N3450“ centrinio procesoriaus bei „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokštės galimybių pakaks tiek naršantiems internete, tiek dirbantiems su pagrindinėmis biuro programomis.

„Chuwi SurBook Mini“ planšetinis kompiuteris Kinijoje šiuo metu kainuoja apie 228 eurus. Prieš perkant šį planšetinį kompiuterį taip pat svarbu įvertinti ir tai, kiek „Chuwi SurBook Mini“ planuojate naudoti kaip įprastą nešiojamą kompiuterį, kadangi tai gali padėti sutaupyti. Kitaip sakant, šiuo atveju gamintojas baziniame planšetinio kompiuterio komplekte klaviatūros nusprendė nepridėti, kas reiškia, jog už ją papildomai turėsite mokėti apie 43 eurus. Vis dėlto jeigu pirkdami „Chuwi SurBook Mini“ iš karto įsigysite ir šią klaviatūrą, dabar papildomai jai dar gausite apie 13 eurų siekiančią nuolaidą.

Be to, norime pranešti, kad šį išskirtinį „Chuwi SurBook Mini“  planšetinio kompiuterio pasiūlymą aptikome šią savaitę Kinijoje vykstančiame „Gaming Huging Savings“ išpardavime. Būtent dėl tos priežasties kiekvienam asmeniškai rekomenduojame pasidomėti ir kitais šio išpardavimo pasiūlymais – galbūt ir jums pavyks atrasti tai apie ką jau seniai svajojote.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()