Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga su nuolaida siūlomas naujos kartos išmanusis laikrodis „Microwear H5“ su „Android 6.0“, 4G LTE ryšio moduliu, 2.0MP vaizdo kamera, GPS navigacija ir net kompasu  (0)

Technologijų rinkoje turime tokią situaciją, jog galime drąsiai teigti, kad išmaniųjų laikrodžių gamyba nuo šiol užima tik vietiniai Kinijos gamintojai. Vis dėlto tame tikrai nėra nieko blogo, kadangi kaip visi žinome, kinai elektroninių įrenginių kūrimo procese tobulėja neįtikėtinai sparčiai. Išmaniųjų laikrodžių šios tendencijos taip pat neaplenkė, o tuo bene geriausiai šį kartą galite įsitikinti pasidomėję naujos kartos išmaniuoju laikrodžiu „Microwear H5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors išoriškai „Microwear H5“ niekuo nesiskiria nuo kitų kiniškų išmaniųjų laikrodžių, šiuo atveju didžiausi pokyčiai slypi techniniuose aspektuose. Visų pirma norisi atkreipti dėmesį į tai, kad „Microwear H5“ iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija.

Priminsime, kad dauguma kitų vietinių Kinijos gamintojų gaminamų išmaniųjų laikrodžių šiuo metu vis dar yra parduodami su įdiegta kur kas senesne „Android 5.1“ platformos versija.

Kitas labai įdomus dalykas yra tai, kad „Microwear H5“ tapo vienu pirmųjų išmaniųjų laikrodžių, kuris pagaliau taip pat turi integruotą 4G LTE ryšio modulį. Jeigu kada nors anksčiau teko domėtis, tai greičiausiai žinote, kad Kinijoje gaminti išmanieji laikrodžiai kol kas dažniausiai yra parduodami tik su integruotu 3G ryšio moduliu.

Kadangi „Microwear H5“ yra aprūpintas sparčia interneto prieiga, gamintojas į šį išmanųjį laikrodį kaip priedą nusprendė integruoti ir 2 megapikselių kamerą (interpoliuojant gaunama 5 MP), kuri šiuo atveju gali būti naudojama ne tik fotografijoms, bet ir vaizdo pokalbiams.

Galima net neabejoti, kad „Microwear H5“ patiks itin aktyviems bei sportuojantiems skaitytojams. Žinoma, šis išmanusis laikrodis kaip ir daugelis kitų gali sekti miego kokybę, skaičiuoti sudegintas kalorijas, įveiktus žingsnius bei atstumą, o esant reikalui taip pat gali realiu laiku matuoti savininko pulsą.

Ir jeigu kitų išmaniųjų laikrodžių ar fizinių aktyvumo asistentų atveju tai būtų viskas, tai „Microwear H5“ ypatingas tampa dar ir dėl to, nes yra aprūpintas kompasu, temperatūros davikliu, barometru ir taip pat dar gali pasigirti integruotu GPS ryšio moduliu.

Pabaigai norisi pridėti ir tai, kad šis 1,54 colių įstrižainės (240 x 240) lietimui jautriu ekranu aprūpintas ir metalinį korpusą turintis išmanusis laikrodis iš kitų išsiskiria ir dėl neįprastai našaus keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinio procesoriaus, 1 GB operatyvios RAM atmintinės bei 8 GB vidinės ROM atminties.

Galiausiai skubame pranešti, kad anonso proga Kinijoje šiam išmaniajam laikrodžiui yra taikoma nuolaida, todėl šiuo metu „Microwear H5“ galite įsigyti už patrauklią 80 eurų nesiekiančią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(10)
(-3)

Komentarai (0)