Kinijos turgelio stebuklai: populiariausia ir tik 14€ kainuojanti IP kamera „Alfawise X9100 Mini“, išmanioji apyrankė vos už 8€ ir solidi 4K raiškos veiksmo kamera su vaizdo stabilizavimu (Video)  (1)

Vietiniai Kinijos gamintojai niekada nepritrūksta idėjų. Šis aspektas itin palankus Kinijos elektroninėms parduotuvėms, tačiau daug naudos teikia ir nuolatiniams pirkėjams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šios savaitės „Electronic Madness“ išpardavime galite rasti daug naudingų smulkių elektroninių aksesuarų, kurie tikrai pravers ne tik namų buityje, bet ir kelionės, o tam tikrais atvejais netgi suteiks kasdienybei dar daugiau produktyvumo.

Nuotoliniu būdu valdoma, garsiakalbį ir mikrofoną turinti  IP kamera „Alfawise X9100 Mini“

Jeigu ieškote namų saugos sprendimų, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti vėl gerokai atpiginta ir dabar vos 14 eurų kainuojančia IP kamera „Alfawise X9100 Mini“, kuri prekyboje kartais dar pavadinama „Mini WiFi 720P“.

Atkreipkite dėmesį, kad tai viena geriausiai šiuo metu Kinijoje parduodamų belaidžių IP kamerų, patekusi į perkamiausių TOPą 2017 vasaros ir rugsėjo mėnesiais. Šią 720p raiška (1280 x 720) filmuojančią kamerą pirkėjai itin gretai pamėgo dėl to, nes ji puikiai veikia ne tik su „Android“, bet taip pat ir su „iOS“ platformą naudojančiais išmaniaisiais telefonais.

Be to, „Alfawise X9100 Mini“ ypatinga tampa dar ir dėl to, nes turi naktinį pašvietimą, judesio daviklį bei integruotą garsiakalbį ir mikrofoną. Žinoma, svarbiausia yra tai, jog „Alfawise X9100 Mini“ – tai PTZ tipo kamera, kas reiškia, kad ši IP kamera gali būti valdoma tiesiog išmaniuoju telefonu ir esant reikalui gali apsisukti aplink savo ašį 355 laipsnių kampu.

Visos šios funkcijos tikrai veikia, tą testavome ir patys, tačiau su kameros pajungimo prie išmaniojo telefono yra tam tikrų niuansų, kuriuos tiesiog reikia žinoti – kaip ir ką daryti, išsamiai aprašėme šioje apžvalgoje.

Neįtikėtinai pigus fizinio aktyvumo asistentas „Elephone MGCOOL Band 2“ su IPX7 reitingu

Skaitytojai, kurie svajoja išbandyti fizinio aktyvumo teikiamus privalumus, šią savaitę privalo pasidomėti vos 8 eurus kainuojančiu fiziniu aktyvumo asistentu „Elephone MGCOOL Band 2“.

Ši kaina atrodo dar labiau neįtikėtina, kai paaiškėja, kad „Elephone MGCOOL Band 2“ yra atsparus vandeniui (IPX7) ir taip pat turi tokias kiekvienam fiziniam asistentui būdingas funkcijas, kaip pulsometrą, begarsį žadintuvą bei žingsniamatį.

Be to, šis fizinis aktyvumo asistentas ypatingas dar ir dėl to, nes geba informuoti apie įeinančius skambučius bei pranešimus ir dar gali būti naudojamas net tik išmaniojo telefono kamerai, bet ir muzikos grotuvui valdyti.

Gali kilti logiškas klausimas – kodėl ši apyrankė kainuoja tik 8€ ir gali ne tik tą patį, bet net kai ką daugiau, nei „Xiaomi Mi Band 2“ tarptautinė versija, kuri net su nuolaida dabar kainuoja 20€? Tuo labiau, kad 20€ už „Xiaomi“ apyrankės tarptautinę versiją yra labai gera ir deja, bet retokai būnanti kaina.

Skirtumas neabejotinai pasijaus matavimo tikslumuose ir valdymo patogume. Jeigu norite tik pabandyti, ką iš vis reiškia fizinio aktyvumo asistentas, tada  „Elephone MGCOOL Band 2“ puikus pasirinkimas. Jei norite kažko garantuoto ir maksimaliai gero už mažiausią kainą, nieko geriau nerasite nei „Xiaomi Mi Band 2“. Plačiau apie šią apyrankę galite paskaityti šiuose tekstuose.

Naujos kartos veiksmo kamera „ThiEYE T5 Edge“ su 4K raiška

Artėjantis pavasaris ženkliai suaktyvins veiksmo kamerų pardavimus, tačiau taip pat atitinkamai įves nepalankias kainų korekcijas potencialiems pirkėjams. Jeigu artimiausiu metu planuojate įsigyti veiksmo kamerą, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį ir į šiuo metu mažiau nei 90 eurų kainuojančią naujos kartos veiksmo kamerą „ThiEYE T5 Edge“.

Ši 4K raiška (3840 x 2160) filmuojanti veiksmo kamera ypatinga dėl tos priežasties, nes yra parduodama ne tik su vandeniui atspariu dėklu (IP68), bet taip pat yra aprūptina ir giroskopu, kurio dėka galima realizuoti elektroninį vaizdo stabilizavimą filmuojant tiek 4K, tiek 1080p raiška.

Priminsime, kad veiksmo kameros be elektroninio stabilizavimo kainuoja gerokai pigiau, tačiau tokių tikrai nerekomenduojame dėl erzinančio vaizdo šokinėjimo. Galite palyginti įrašus, kai stabilizatorius yra įjungtas arba išjungtas:

Be to, įdomu ir tai, kad „ThiEYE T5 Edge“ komplekte dar yra pridedamas ir specialus nuotolinis valdymo pultelis, kuris šią 2 colių ekranu (320 x 240) ir 1100 mAh talpos baterija aprūpintą veiksmo kamerą leidžia valdyti ne tik naudojant pultelyje integruotus mygtukus, bet ir balso komandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: