Nutekėjo naujo „Windows Start“ meniu išvaizda (Video)  ()

Į internetą nutekėjo vaizdo įrašas, kuriame matoma tai, kas gali būti naujuoju „Windows Start“ meniu. Patys įmonės atstovai atsitiktinai pasidalino vidiniam naudojimui skirta „Windows 10“ versija (18947) su „Insider Program“ dalyvaujančiais testuotojais. Ir labiausiai į akį kritęs naujosios versijos pakeitimas yra „Start“ meniu išvaizda, kurioje „kortelės“ pakeistos klasikinėmis programų piktogramomis, rašo engadget.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pakeistame „Start“ meniu paieškos laukelis, leidžiantis rasti ir tai, kas yra kompiuteryje, ir atliekantis interneto paiešką, yra viršuje, o ne taip, kaip įprasta – apačioje. Įvertinti meniu išvaizdą galite patys – „Windows Central“ išplatino jo išvaizdą. Tačiau reikia įspėti, kad šis meniu neturėjo būti matomas viešai, todėl ir jo išvaizda yra akivaizdžiai neišbaigta.

Ši „Windows“ versija yra skirta tik vidiniams „Microsoft“ bandymams ir nėra jokių garantijų, kad kokios nors naujos jos savybės pasklis į viešumą. Tačiau sklando gandai, jog tai, ką matome šiame įraše, yra palengvintos „Windows“ versijos – „Windows Lite“ – „Start“ meniu eskizas. Ir nebūtų taip jau sunku įsivaizduoti, kad vieną dieną panašus meniu atsirastų ir „Windows 10“ versijoje asmeniniams kompiuteriams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(11)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: