„Tesla“ autopilotas nėra tobulas: autopiloto valdoma „Tesla Model 3“ su žmonėmis rėžėsi į vilkiką, užsiliepsnojo ir sprogo (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2019-08-15 20:18
"Vairuotojas sako, kad vairavo nepažeisdamas taisyklių, rankas laikė ant vairo, tačiau nei jis, nei automobilio sistema nepastebėjo kliūties." Tai taip ar taip būtų atsitrenkęs... Viskas super sėkmingai baigėsi, visi sveiki.
AAA000 2019-08-15 20:45
cia gi nupiginta Teslos akumu versija susprogo nuo smugio ir tiek. viskas cia ekalogiska ir akumai tobuleja tinkama linkme ane, imortal? teslos valdo ir istobulintus vdv reikia visiskai uzdraust
immortallt 2019-08-16 11:10
Negirdėtas dalykas, kad VDV užsidegtų: https://www.google.com/search?q=sudege+ ... e&ie=UTF-8 VDV tiesiog tobulas. Ir iš viso, avarijos jei būna, tai tik elektromobiliai daužosi, teslos, nes jie prasčiausius akumus gamina, su kuriais nė 30km nenuvažiuosi, ir iš viso užsidega nuo pažiūrėjimo į juos.
AAA000 2019-08-16 14:32
o tu skiri uzsidegima nuo sprogimo - ar tau cia buhalteriskai identiska situacija? cia yra technologinis neatsakingumas, vardan pelno mazint sauguma. kiti kuria pilnai saugius akumus, kurie net suplesyti gabalais nei uzsidega, nei sprogsta. o tesla ant sito skersa deda. vietoj to dar papildomai reklaminasi, kad isorinio deformacinio dauzymo testus kebulai geriau praeina, surenka daugiausiai bananiniu balu... CIA TIK PARAMETRAS... svarbu PILNAS saugumas. jei lenda naujoviskos problemos - saugumo testus reikia keist, papildyt ir naujai pervertint. o ne vaizduot teslinius strucius. -------- dujiniai auto irgi pavojingesni, bet ten bent jau isivede visokius balionu tikrinimo reikalavimus. o cia vietoj naujoviu diegimo - kazkoks bukumo demonstravimas... ---------- dar reikia turet minty - aukstavolte elektra irgi pavojinga... sublokuot vientisa aukstavolti masyva vietoj atskiru zemavolciu sekciju, kai atskiros celes skiriamieji sloksniai dar labiau isploninti iki ribos, kaip padare model 3 - irgi labai didelis saugumo suprastinimas kvadratu vardan pelno...o dar kai Muskas pateikineja sitai kaip "pazangesnius" "naujos kartos" akumus - nu tai nezinau kokio lygio buhalteriu reikia but, kad sitai gint... ---------- PS - su VDV neteko tokiu dalyku matyt... tas vyko gal nebent 17-18 amziuje...
HardAxe 2019-08-16 15:08
dar negirdėjau nei vieno, kuris nusitrenkė su teslos HV, tai aukšta įtampa ten +/- suvaldyta. Galbūt koks tai D klasės integruotas gesintuvas baterijoj būtų idealu, bet jiem reikia daug tūrio norint kažką užgesinti. Kolkas daugėjant modernių elektromobilių - didėja jų avarijų ir užsidegimų kiekis, bet pasiekus kritinę masę viskas turėtų apsiversti. Jei 99% traffico sudarytų teslos jos rastų būdą dalintis savo koordinatėm ir niekada neįvažiuotų viena į kitos šikną.
vytautas50 2019-08-16 18:38
Marius.brn 2019-08-18 13:09
Dėl žmogiškų klaidų, pasaulyje keliuose miršta kas nors kas 25 sekundes.
Berserkas 2019-08-18 16:00
Na, kiek atsimenu tai nėra dujiniai tokie pavojingi auto. Kiek atsimenų iš testų, sprogus. Be to kaip matau tu su Vytautas50 esat kaip draugeliai, pridėjo pliusiukų, mat į minusą ėjai. O galbūt tai ir tas pats asmuo. Nežinosi.
AAA000 2019-08-18 17:34
priklauso nuo situacijos. paprastai kai rimtesne avarija, sedi suzaloti ir negali nei nueit nei istraukt. ir prakiura duju sistema, susikaupia duju misinys - jei sakykim vejo ner ar dauboj. atbega koks gelbetojas su cigarete dantyse ir visi islekia i ora gabalais nuo pacio smugio tai retai sprogsta. esu mates mikroautobiusiuka su dujomis po sprogimo Baltarusijoj. senai tik. 8 berods mesgaliais islakste. siaip dujomis mazai kas vazineja. bumo neber. elektromobiliu po metu kitu ziurek bus gal net daugiau. ir manau Teslos model 3 sprogines dazniau uz kitu gamintoju. nes ju akumu tipas ir konstrukcija pavojingesni. kiti Teslu modeliai ten protingiau buvo padaryta - nors ir ten konstrukcija man nepatiko. cia tokia situacija - sprogsta beveik momentaliai. sprogimas gal ir nelabai didelis - bet uzsidega celes ir uzdusi arba sudegsi, jei uzstrigsi. ===== man negaila pliusu nebijantiems parasyt savo nuomone minusus man uzdraude kitiems det - taip kad gali paverkt, jei negauni is manes pliusiuka tik galiu, jei cia tau aktualu
immortallt 2019-08-18 23:35
Geriau kas 25 sekundes dėl žmogaus kaltės, nei vienas per parą nuo mašinos kaltės.
AAA000 2019-08-19 10:04
as tai siaip ne pries, kad kalkuliatoriai uzlenkinetu buhalterius ir kitas biurokratines amebas tikrai civilazicine pazanga tada paspartetu. problema ne prasti autopilotai. tai nesvarbu. problema cia tik akumuliatorinis tersimas. nes jis kaupsis. uzmustu kiekius nesunku atstatyt. ir dar atstatyt kokybiskesniais individais. ----- imk pliusiuka uz technologines baimes iracionalia demonstracija
Arunas1948 2019-08-20 20:20
Per televizija maciau kaip graziai dega Teslaautomobilis, Delfyje skaitau kad tokiu sudegusiu pilna, teismai uzversti ieskiniais, galvojau apie elektrini, jau praejo noras.