„Microsoft“ stabdo ambicingą „Minecraft“ atnaujinimą: jis tiesiog per sudėtingas?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

daynewss 2019-08-22 12:03
Man juokinga, kad atsirado lankytojų, kurie paspaudė ant "Verta skaityti"
peeplt 2019-08-22 12:19
Nieko čia juokingo. Pasidomėk kokie žaidimo pardavimai ir kokio dydžio auditorija šį žaidimą žaidžia. Tai tikrai aktuali naujiena dideliai daliai žaidimų mėgėjų.
daynewss 2019-08-22 13:16
1. Pasidomėk, kokie tualetinio popieriaus pardavimai. 2. Pasidomėk, kokio amžiaus ta "auditorija". 3. Pieną nuo lūpų nusivalyk, nes laša ant klaviatūros... 4. Tiesa, ten ne pienas...
peeplt 2019-08-22 15:07
1. Straipsnius galima rašyti apie ką nori, tame tarpe ir apie tualetinį popierių. Straipsnis tikrai gali būti aktualus, nes tai, kaip ir pats minėjai, labai plataus vartojimo prekė. 2. Dėl amžiaus domėtis ne man, o tau, tikriausiai reikia. Tikrai ne vieną smagų vakarą esu praleidęs su vaiku prie šio žaidimo. Ir įdomu buvo ne tik jam. Arba tamsta nesate kompiuterinių žaidimų mėgėjas, arba jus suklaidino kažkokia išankstinė nuomonė. Žinoma kiekvienam savo skonis, bet šis žaidimas ne veltui jau 10m nepamirštas. 3,4. Šių punktų komentuoti negaliu. Neturiu tam kompetencijos. Tikiu kad pas jus tais klausimais daugiau patirties.
vanduo4 2019-08-27 01:35
- Straipsnis įdomus tuo, kad tokiai technolgijų milžinei kaip Microsoft, toks dalykas kaip programinis atnaujinimas yra per sudėtingas. - Tai tikra naujiena. Aišku ji įdomi tik siauram žmonių ratui, bet visgi tai iformacija apie technologijas bei jų problematiką. - Dar įdomiau būtų sužinoti kas konkrečiai ten buvo sudėtinga. Tikriausiai tai technologinė paslaptis. - Kaip ten bebūtų, straipsnis daug vertesnis dėmesio, nei kokia nesamonė pavadinime, neatitinkanti turinio.