„Huawei“ išmanieji neturės „Google“ programėlių: nebus „Youtube“, o parsisiųsti „Facebook“ taps sunku

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2019-09-02 12:44
1. Kokia apskritai tokio draudimo nauda, jei visą šitų programėlių funkcionalumą galima pasiekti per bet kokią interneto naršyklę? 2. Jei tų programėlių nebus pagal gamyklinius nustatymus, kaip techniškai įmanoma iš vartotojo atimti galimybę parsisiųsti atitinkamus paketus ir juos įsidiegti? Blogiausiu atveju – Google paieška: android spoof phone model.
HardAxe 2019-09-02 13:03
1. Kaži ar notėtum naudotis google maps telefone per naršykle. Dabar užtenka pasakyti "ok google, navigation to home" ir gauni nurodymus namo iš kokio nori taško. Šiaip nežinau ar per naršykle galima įjungti navigacijos režimą, kuris diktuotų posūkius ir laikytų ekraną įjungtą? 2. Bet google kuo toliau, tuo labiau pradeda lysti su savo reklamom. Abi mano naudojamos programėlės - maps(explore nearby sivalgo papildomą paspaudimą) ir youtube dar fb messenger pradeda gana smarkiai erzinti savo reklamomis. Kas dar blogiau, jie ne parduoda savo appsus, o kiša prenumeratą. O prenumeratos aš labai nemėgstu, tai lyg skylė biudžete. Tuo pačiu alternatyvos, kurios buvo ~nenaudotinos tobūlėja ir baigia pasiekti gana solidžią brandą. Jei atsiras geras konkurentas jis gali atsiriegti pyrago dalį, ypač suportindamas dabartinius anroido appsus. p.s. ok, pagooglinus google maps lyg ir sutvarkomas per meniu. Tai reiškia maps turi tik I stadijos vėžį, kai atsiranda vis nauji pranešimai kurie by default įjungti
UTF16 2019-09-02 13:24
Dėl Google Maps – aktyviai kelyje nesinaudoju, todėl nežinau. Bet matau, kad programėlę galima parsisiųsti kaip atskirą paketą.