Garmin pristato atnaujintą seriją išmaniųjų laikrodžių su plačiausiu rinkoje visos paros sveikatos duomenų stebėjimo funkcijomis  ()

Daugiau nei savaitę išliekanti akumuliatoriaus įkrova ir visos pagrindinės funkcijos, įskaitant muzikos saugyklą, Garmin Pay, patobulintas miego duomenų stebėjimas ir dar daugiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Business Wire — Garmin® International, Inc., Garmin Ltd. skyrius (NASDAQ: GRMN) pristato vívoactive 4 ir 4S GPS išmaniuosius laikrodžius su plačiausiu rinkoje visos paros sveikatos duomenų stebėjimo funkcijomis.

Tarp naujovių - patobulintas pulso matuoklis pulse ox1, nauja kvėpavimo stebėsena, Body BatteryTM energijos matuoklis, pranešimai apie nenormalų širdies ritmą, mėnesinių ciklo stebėjimas, streso matuoklis su priminimais atsipalaiduoti, naujas vandens suvartojimo stebėjimo funkcija ir daugelis kitų. Visada aktyvus ekranas yra dviejų dydžių (40 mm ir 45 mm), siūlomas įvairių spalvų ir metalo apdailos, o išmaniojo laikrodžio režime akumuliatorius veikia iki 8 dienų - vivoactive 4 serijos laikrodžiai yra sukurti judriam gyvenimui.

„Garmin mano, kad sveikata neturėtų būti matuojama tik nuvažiuotais kilometrais“, - teigė Danas Bartelis, Garmin pasaulinės buities prekių prekybos viceprezidentas. „Vivoactive 4 serija skirta klientams, norintiems stebėti ir pagerinti bendrą savijautą. Išmanusis laikrodis analizuoja vandens suvartojimo ir Body Battery duomenis. Prasidėjus treniruotei, vivoactive 4 siūlo daug galimybių, pradedant parengtomis jėgos treniruotėmis ir baigiant pilatesu.“

Tiems, kurie nori išbandyti ką nors naujo savo kūno rengybos režime, vivoactive 4 siūlo daugiau kaip 40 animacinių jėgos treniruočių, kardio, jogos ir pilateso treniruotes, kurios bus rodomos laikrodžio ekrane. Šiais pratimais lengva vadovautis ir jie užtikrina, kad laikrodžio naudotojas laikytųsi tinkamos formos ir technikos. Treniruočių animacijos yra naujausia iš vivoactive 4 universalių treniruočių funkcijų, tarp kurių yra iš anksto paruoštų treniruočių laikrodžio ekrane, treniruočių vaizdo įrašai, kuriuos galima atsisiųsti iš Garmin ConnectTM, galimybė sukurti savo pasirinktinę treniruotę ir Garmin Coach treniruočių planai (šie nemokami treniruočių planai keičiami pagal bėgiko tikslus bei rezultatus, ir kuriuos papildo trenerių nurodymai ir palaikymas).

Kadangi su muzika viskas einasi geriau, vivoactive 4 serijos laikrodžiai leidžia vartotojui atsisiųsti mėgstamas dainas ar grojaraščius2, įskaitant iš trečiųjų šalių muzikos tiekėjų, tokių kaip Spotify, Amazon Music ir Deezer tiesiai į laikrodį. Vivoactive 4 įdiegtos saugumo ir sekimo funkcijos suteikia ramybę ir atpažįsta nelaimingus atsitikimus (konkrečios veiklos metu3) bei kviečia pagalbą3 - abi šios funkcijos realiu laiku pagalbos tarnybai perduoda vartotojo buvimo vietą.

Naujoviška Body Battery energijos stebėsenos funkcija leidžia vartotojui bet kuriuo metu pasižiūrėti kūno energijos lygį, o tai gali padėti planuoti treniruotes, poilsį ir miegą. Nustatant vartotojo streso lygį, analizuojamas širdies ritmo kintamumas, miegas ir aktyvumas. Aukštas Body Battery lygis reiškia optimalų laiką veiklai, o žemesnis lygis rodo, kad būtina pailsėti.

Kai ateina metas miegoti, patobulintas miego registratorius įvertina paviršinio, gilaus ir greitojo miego stadijas. Naujas kvėpavimo jutiklis matuoja įkvėpimų skaičių per minutę, o Pulse Ox - matuoja deguonies prisotinimą kraujyje miego metu. Šie duomenys kartu gali parodyti miego kokybę. Pabudę, vartotojai gali peržiūrėti savo miego statistiką Garmin Connect.

Naudojantys GPS, ElevateTM riešo širdies ritmo monitorių5 ir daugiau nei 20 iš anksto įdiegtų programėlių vidaus ir lauko sportui, vivoactive 4 serijos laikrodžiai pasižymi daugybe funkcijų, padedančių palaikyti aktyvų ir įvairiapusį gyvenimo būdą. Vivoactive 4 siūlo naujus struktūrinius kvėpavimo pratimus, kurie skatina susikaupti ir atsipalaiduoti.

Palaikykite ryšį, gaudami išmaniuosius pranešimus3 apie gaunamus skambučius, tekstinius pranešimus, atnaujinimus socialiniuose tinkluose, kalendoriaus priminimus ir dar daugiau. Vivoactive 4 serijos laikrodžiuose yra Garmin PayTM bekontakčio mokėjimo funkcija4, kad vartotojai galėtų palikti pinigus ir korteles namuose. Suasmeninimas yra įdomus ir lengvas, nes Garmin Connect IQTM parduotuvės programoje jums siūloma tūkstančiai nemokamų fonų, programų ir valdiklių. Vartotojai netgi gali įkelti savo nuotraukas ir paversti jas laikrodžių fonais.

Vivoactive 4 (45 mm) akumuliatoriaus veikimas išmaniojo laikrodžio režimu yra iki 8 dienų ir iki 6 valandų GPS režimu bei klausantis muzikos. Vivoactive 4S (40 mm) akumuliatoriaus veikimo laikas išmaniojo laikrodžio režime yra iki 7 dienų,  ir iki 5 valandų GPS režimu bei klausantis muzikos. Dabar abu dydžius galite įsigyti Garmin.com, jų siūloma kaina yra nuo 279,99 iki 329,99 EUR, priklausomai nuo modelio.

Vivoactive 4 serija yra naujausia augančio Garmin kūno rengybos segmento naujovė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas technologijoms, kuriomis siekiama pagerinti ir skatinti sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Garmin gaminiai padės pasiekti savo sveikatos ir kūno rengybos tikslus tiek bėgikams, tiek plaukikams, tiek skirtingų sporto rūšių entuziastams, o taip pat ir žmonėms, kurie tiesiog nori būti aktyvūs visą dieną.


1 Tai nėra medicinos prietaisas ir nėra skirtas diagnozuoti ar stebėti sveikatos sutrikimus; žr. garmin.com/ataccuracy. „Pulse Ox“ nėra teikiamas visose šalyse.

2 Gali reikėti mokamos trečiosios šalies muzikos teikėjo prenumeratos.

3 Kai prijungtas prie suderinamo išmaniojo telefono; žiūrėti Garmin.com/ble

4 Peržiūrėkite informaciją apie šalis, mokėjimo tinklus ir bankus, kuriuose yra siūloma ši technologija: Garmin.com/GarminPay/banks.

5 Žr. garmin.com/ataccuracy

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()