„Garmin Fenix 5“: kai reikalingas aukščiausios klasės išmanusis laikrodis be kompromisų (Apžvalga)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2017-09-13 11:21
Labai gaila, kad tokio gero daikto apžvalgą buvo duota parašyti žmogui, kuris net nesupranta, kas tai per daiktas... Garmin Fenix nėra išmanusis laikrodis. Visų pirma (ir svarbiausia) tai yra SPORTINIS laikrodis. Ir ne šiaip žaisliukas kartais bėgiojantiems. Tai aukščiausios klasės sportinis laikrodis, turintis begale funkcijų orientuotų į sportą, aktyvų laisvalaikį ir yra orientuotas į tuos, kurie rimtai į tai pasinėrę. Jau vien ko verta frazė "plaukti nebandžiau, bet lietų kelis kartus atlaikė". Whaaat? Žmonės su Fenix triatlonuose dalyvauja, ką tu čia pezi žmogau? Šita "apžvalga" yra visiškai bevertė. Paėmė 600€ kainuojantį sportinį laikrodį ir pakomentavo 1% jo sportui sukurtų galimybių... Apgailėtina.
salemas5 2017-09-14 00:30
Hmm. Norejau piktesni komentara parasyti, bet kai apzvalgininkas nusipezejo ziauriai, tai susilaikysiu.. Man visai idomu, kodel jie reitingavo ji, kad atlaiko iki 100 metru gyli jei turbut nera irasytas i ji nardyno kompiuteris. Bet kaip minejau, apzvalgininkas ji tiesiog po lietuciu palaiste.. Ta pati atlaikytu ir mano visiskai neatsparus vandeniui LG G3... Tai jei kas zino ar su juo galima legit nardyti, tai nusipirkciau, nes jis pigesnis nei nornalus nardymo kompas plius galima kaip laikrodi nesiot
KT819GM 2017-09-14 09:10
Naudoju 3 fenix'ą, nardžiau, tačiau negiliai (<10m). Kad ir kaip būtų - gamintojas "Scuba Diving" su šitais laikrodžiais laiko garantijos pažeidimu, t.y. jie neskirti nardymui. Programėle kurią naudojau taip pat labiau į pieno riebumą rodė. Apie penktą negaliu pasakyt, tačiau 3 neatstoja nardymo kompo. Overall geri laikrodžiai, nors ir nepigūs, naudojant tik kaip smartwatch pamiršti kada bateriją kraut. p.s. įdomu kiek penktuko apyrankė laikys, trečiam man teko nuo Tactix įsigyt jau po ~4 mėn naudojimo.