MARQ Commander - aukštos klasės taktinių instrumentų laikrodis  (2)

MARQ Commander yra aukščiausios klasės taktinių instrumentų laikrodis su įmontuotais TopoActive Europos žemėlapiais ir taktinėmis ypatybėmis. Šis aukščiausios kokybės prietaisų laikrodis pasižymi neišsiskiriančiu, matiniu dizainu, kuriame naudojamas rafinuotas austas žakardinis dirželis ir specialiai sukurtas kupolo formos safyro lęšis su visada matomu ekranu, optimizuotu matyti naktinio matymo akiniais. MARQ Commander yra Garmin MARQ kolekcijos naujokas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„MARQ Commander yra taktinis laikrodis, skirtas tiems, kuriems reikalingas patvarus laikrodis, kuriuo galima pasikliauti bei turintis bet kokiai misijai reikalingų funkcijų. Šis laikrodis turi neišsiskiriantį dizainą su laiko juostų rėmeliu“, - sako Danas Bartelis, Garmin pasaulinės vartotojų prekybos viceprezidentas.

MARQ Commander turi visiškai naują trynimo funkciją, kuri, ją suaktyvinus, iš laikrodžio atminties ištrina visus vartotojo duomenis, nepalikdama jokių pėdsakų. Vartotojai gali įjungti slaptą režimą, nutraukiantį GPS vietos duomenų saugojimą bei dalijimąsi ir išjungiantį belaidį ryšį bei duomenų perdavimą. Laikrodyje yra įrašyti TopoActive Europos žemėlapiai, o jis pats pasižymi aukšto lygmens navigacijos funkcijomis, įskaitant barometrinį aukščio matuoklį ir kompasą, o laikrodis palaiko kelias pasaulinės navigacijos palydovų sistemas ir naudoja du GPS koordinačių formatus, kad dviejų koordinačių sistemų duomenys būtų rodomi viename duomenų ekrane, teikiant išsamią informaciją apie padėtį. Kitos funkcijos yra Jumpmaster, suderinamumas su naktinio matymo akiniais, taktinės veiklos profiliai ir kelio taškų projekcija.

MARQ kolekcijos laikrodžiai yra sukurti atsižvelgiant į formą ir funkciją. Kiekvienas laikrodis pagamintas iš lengvo, bet neįtikėtinai patvaraus titano, leidžiančio veikti bet kokiomis sąlygomis, o tvirtas lęšis pagamintas iš safyro kristalo, kuris formuojamas ypač aukštoje temperatūroje bei slėgyje. MARQ Commander yra visada matomas, saulėkaitoje įskaitomas ekranas su GPS ir išmaniojo laikrodžio funkcijomis, įskaitant įmontuotą muzikos saugyklą, Garmin PayTM, išmaniuosius pranešimus1, kasdienio aktyvumo stebėjimą2, taip pat širdies ritmo ir Pulse Ox3 jutiklius. Visi laikrodžiai yra suderinami su Garmin QuickFit sprendimu, leidžiančiu greitai pakeisti įvairius dirželius ir apyrankes.

Laikrodyje yra įkraunamas vidinis ličio akumuliatorius, o MARQ Commander akumuliatoriaus veikimo laikas yra 12 dienų išmaniojo laikrodžio režime, iki 28 valandų GPS režime, iki 48 valandų UltraTracTM režime ir iki 9 valandų GPS režime, klausantis muzikos. MARQ Commander siūlomas jau dabar už rekomenduojamą mažmeninę kainą 1950 EUR. Apsilankykite www.garmin.com/marq, kad sužinotumėte daugiau ir peržiūrėtumėte visą kolekciją.

MARQ Commander yra naujausias augančio Garmin aktyvaus poilsio segmento sprendimas, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas technologijų plėtrai ir inovacijoms, siekiant pagerinti vartotojo patirtį. Žygiuose, medžiojant, bėgant krosą, važinėjant kalnų dviračiais, žaidžiant golfą, nardant ar treniruojant šunis, Garmin aktyvaus poilsio prietaisai yra nepakeičiamos priemonės įvairaus lygmens aktyvaus poilsio entuziastams. Norėdami gauti daugiau informacijos apie kitus Garmin aktyvaus poilsio gaminius ir paslaugas, apsilankykite www.garmin.com/outdoors.


1. Kai prijungtas prie suderinamo išmaniojo telefono; žiūrėti: Garmin.com/ble

2. Žr. Garmin.com/ataccuracy

3. Tai nėra medicinos prietaisas ir nėra skirtas sveikatos sutrikimams diagnozuoti ar stebėti; žr.  Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox siūlomas ne visose šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(6)
(7)

Komentarai (2)